Κορονοϊός: Πέθανε νοσηλευτής στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»


Ακόμα ένας υγειονομικός έχασε τη ζωή του μετά από μάχη με την covid-19, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, ο 60χρονος νοσηλευτής έδινε πολλές ημέρες τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», εκεί όπου επέλεξε να εργασθεί αφού παραιτήθηκε από άλλο δημόσιο νοσοκομείο.

Ο νοσηλευτής πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήθελε μόλις ένα χρόνο εργασίας για να βγει σε σύνταξη και ήταν προϊστάμενος του τμήματος Βραχείας Ογκολογίας.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε επίσης, πως ένας ακόμη νοσηλευτής 48 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, του νοσοκομείου Τρικάλων νόσησε απο κορονοϊό και είναι διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας στο νοσοκομείο που εργάζεται.

«Εννέα συνάδελφοί μας αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για τη ζωή διασωληνωμένοι στις εντατικές. Προκαλεί όμως θλίψη που δεν έχουμε ακούσει ένα συλλυπητήριο μήνυμα από την πολιτεία για όλους αυτούς τους συναδέλφους που «χάθηκαν». Ένα περαστικά για τους συναδέλφους που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ και για όσους νοσηλεύονται στις κλινικές. Δεν είναι πάνω από όλα η πολιτική», αναφέρει ο κύριος Γιαννάκος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ