Κορωνοϊός κυβέρνηση: Συνάντηση Κικίλια – Χαρδαλιά


Κορωνοϊός κυβέρνηση: Συνάντηση Κικίλια – Χαρδαλιά. Η συνάντηση του υπουργού Υγείας με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, στο κτίριο “Φάρος”.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, επισήμανε, μεταξύ άλλων: “Ήρθα σήμερα σε μια προγραμματισμένη επίσκεψη με ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος και περιηγήθηκα σε αυτό το εξαιρετικό κέντρο επιχειρήσεων, κτίριο και την καρδιά πλέον της πολιτικής προστασίας από τον υπουργό, και φίλο μου Νίκο Χαρδαλιά και τον γενικό γραμματέας της Πολιτικής Προστασίας, τον Βασίλη Παπαγεωργίου, που είχα τη μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε πριν μερικά χρόνια όταν ήμουν υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο κ. Παπαγεωργίου αρχηγός της Πυροσβεστικής. Αλλά και να γνωρίσω και να ξαναδώ πρόσωπα υπεύθυνα, ανθρώπους της μάχης άντρες και γυναίκες που έχουν αφιερώσει μέρα και νύχτα τους τελευταίους μήνες στην προστασία της χώρας από οτιδήποτε απρόοπτο και φυσικά από την πανδημία”

Eurokinisi/Δημητρόπουλος

Ο κ. Κικίλιας είπε: «Βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο μπροστά σε ένα Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού“ ,αλλά “πρέπει να αντέξουμε λίγο ακόμα”. Από την πλευρά του, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή μαζί με την ομάδα τού κ. Κικίλια και μαζί με τους υγειονομικούς σε όλη τη χώρα «ενώσαμε δυνάμεις σε μια προσπάθεια που έχει βαθιά πατριωτικά χαρακτηριστικά απέναντι σε έναν παγκόσμιο εχθρό και το βασικότερο είναι ότι βρισκόμαστε στα μισά αυτής της μάχης».

Ο κος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην συνεργασία της Πολιτικής Προστασίας με την ομάδα του κ. Κικίλια και τους υγειονομικούς της χώρας που από την πρώτη στιγμή ένωσαν τις δυνάμεις τους «σε μια προσπάθεια που έχει βαθιά πατριωτικά χαρακτηριστικά απέναντι σε έναν παγκόσμιο εχθρό». Τόνισε επίσης: «Σε όλη αυτή τη διαδρομή νομίζω πως αναδείχθηκε ότι μέσα από τη συνεργασία μέσα από την συνεννόηση μέσα από τον κοινό βηματισμό, οι υγειονομικοί, το υπουργείο Υγείας, ο ΕΟΔΥ, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, όλοι όσοι εμπλέκονται κάτω από την ομπρέλα αυτή έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό και είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό να έχει αντίκτυπο στην ίδια την κοινωνία που δεν είναι τίποτα άλλο από το ξεκάθαρο μήνυμα ότι είμαστε εδώ να δίνουμε τον αγώνα μας καθημερινά σκληρά για να μπορέσουμε να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή» και ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ