Πύργος: Η ερωτική απογοήτευση «έσπρωξε» 47χρονη στην απόπειρα αυτοκτονίας


Η αγάπη και ο έρωτας πολλές φορές μπορούν να σε εξωθήσουν να κάνεις τρελά πράγματα και άλλες φορές να βλάψει ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Ενδεικτικό παράδειγμα της τελευταίας περίπτωσης φαίνεται πως ήταν μία 47χρονη γυναίκα που τη Δευτέρα επιχείρησε να δώσει τέλος στην ζωή της με τα ίδια της τα χέρια σε κεντρική οδό του Πύργου.

Ήταν περίπου μια το μεσημέρι, όταν οι αρχές και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν για μια 47χρονη γυναίκα που είχε αυτοτραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο σε περιοχή κάτω από το Επαρχείο στον Πύργο. Η εικόνα της αυτοτραυματισθείσας άκρως αποκρουστική, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας που διέμενε να αντικρίζει μια γυναίκα μέσα στα αίματα, αφού νωρίτερα είχε επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της.

Ωστόσο, το στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να προλάβει τη γυναίκα και να τη μεταφέρει με ασφάλεια στο νοσοκομείο ήταν το γεγονός πως επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της κάθετα και όχι οριζόντια, κάτι που όπως φαίνεται ήταν και αυτό που της έσωσε τη ζωή. Αιτία αυτής της πράξης όπως φαίνεται ήταν ο έρωτας, με τη γυναίκα να μην βρίσκει την ανταπόκριση που επιθυμούσε από τον άντρα που ήθελε με αποτέλεσμα να μην το αντέξει και να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο κατέφθασαν τόσο οι αστυνομικές αρχές με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. , όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 47χρονη και τη μετέφερε εσπευσμένα στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να αποφύγει τον κίνδυνο. Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κατά τη διακομιδή της ζητούσε «να την αφήσουν να τελειώσει» και «πως δεν άντεχε άλλο».

Πηγή: patrisnews.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ