Σέρρες: Σάλος με το κορονογλέντι – Τι λέει ο οικοδεσπότης


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Την ώρα που η μαύρη λίστα των θυμάτων του κορονοϊού μεγαλώνει διαρκώς και το ΕΣΥ αγωνίζεται να αντέξει την ασφυκτική πίεση που του ασκείται, κάποιοι συνεχίζουν να αδιαφορούν και μάλιστα με τρόπο προκλητικό

Σχεδόν έναν μήνα μετά από τις εικόνες σε σπίτι επιχειρηματία στις Σέρρες, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι το πάρτι είναι παλιό και ουδέποτε του επιβλήθηκε πρόστιμο, ακόμα ένα πάρτι εν μέσω μάλιστα του lockdown έγινε στην ίδια πόλη, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά.

Τα φώτα, η παρουσία κόσμου στο μπαλκόνι και κυρίως η δυνατή μουσική ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στις Σέρρες κι έφεραν στο σημείο την αστυνομία.

Το Mega παρουσιάζει τόσο τις εικόνες που τραβήχτηκαν από την απέναντι πολυκατοικία όσο και την αντίδραση ενός εκ των συμμετεχόντων.

«Η αδερφή μου επειδή γιόρταζε το αγόρι της είπε να τον φωνάξουμε στο σπίτι να πιούμε ένα κρασί. Μόνο το παιδί φωνάξαμε στο σπίτι. Ούτε μουσική ούτε τίποτα».

Οι αστυνομικοί έχουν διακόψει τη μάζωξη και αρχίζουν να μοιράζουν πρόστιμα. Οι εξηγήσεις των 6 ατόμων, όπως υποστηρίζει ο οικοδεσπότης, που βρίσκονται στο σπίτι δεν πείθουν.

«Είπα στους αστυνομικούς το παιδί είναι ξένο δεν έχει καμία δουλειά».

Όπως λέει ο νεαρός που πήρε μέρος στο πάρτι, οι κλήσεις στην αστυνομία ήταν αλλεπάλληλες, με την πρώτη να γίνεται στην τροχαία.
Τα πέντε αδέρφια και ο νεαρός που γιόρταζε οδηγούνται στο τμήμα. Παρά τα παρακάλια, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους.

«Πήγε η αδερφή μου στην αστυνομία και τους κράτησαν μέσα».

Κεντρικό θέμα συζήτησης στα social media είχαν γίνει πριν από λίγες μέρες οι εικόνες από το πάρτι στο σπίτι επιχειρηματία. Χωρίς μάσκες πάνω από 10 άτομα χόρευαν, έπιναν και ανέβαζαν εικόνες από τα όσα συνέβαιναν στο διαδίκτυο.

Σε πρώτο πλάνο μία κοπέλα τραγουδούσε για να «φουντώσει» το κέφι ακόμα περισσότερο.

Γι’ αυτό το πάρτι δεν έγινε καταγγελία στην αστυνομία. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Οι εικόνες με τα αλλεπάλληλα πάρτι σε διάφορα σημεία της χώρας προβληματίζουν, την ώρα που η μάχη με τον κορονοϊό βρίσκεται λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα, στην πιο κρίσιμη καμπή της.

Πηγή: Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ