Άγριες Μέλισσες: Θα επιστρέψει η Δρόσω στο Διαφάνι;


Άγριες Μέλισσες: Θα επιστρέψει η Δρόσω στο Διαφάνι; Η Ελένη Σταμίρη σε μία προσπάθεια να βρει την αδερφή της επικοινωνεί με τον φίλο του πατέρα τους για να ζητήσει πληροφορίες. Εκείνος της εξηγεί ότι η Δρόσω έχει φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι και το  ταβερνάκι του και ζει αλλού. 

Η Ελένη βρίσκει τυχαία στην εξώπορτα του σπιτιού της ένα διαφημιστικό φυλλάδιο που δείχνει ένα συγκεκριμένο μαγαζί και αποφασίζει να πάει Αθήνα και να το επισκεφθεί. Εκεί, με λύπη θα διαπιστώσει ότι η αδερφή της τραγουδά σε ένα από τα κακόφημα μαγαζιά της Τρούμπας.  Η Δρόσω διώχνει την Ελένη λέγοντάς της ότι δεν θέλει να αλλάξει τη ζωή της, όμως εκείνη ελπίζει σε μία τελευταία συνάντηση.

Η Ελένη πηγαίνει στο νυχτερινό μαγαζί για άλλη μια φορά. Την ίδια στιγμή πελάτης ζητά να ακούσει ένα παραδοσιακό τραγούδι που θα ανασύρει μνήμες και των δύο αδερφών. Η  Δρόσω, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της θα τρέξει στην αγκαλιά της Ελένης και  θα της πει να επιστρέψουν μαζί στο χωριό τους.  Ωστόσο ο ερχομός του Βόσκαρη στο χωριό, ως νέος διοικητής, προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται στο επεισόδιο της Τετάρτης (9-12) στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει, αλλά καταλαβαίνει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Ο Γραμματικός με την Πηνελόπη αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι, στο επεισόδιο της Τετάρτης (09-12) στις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό εξοργίζει τον Δούκα, αλλά ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους. Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός, προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα, παρά την άρνησή της να προχωρήσουν.  Η Ανέτ φέρνει τον γιατρό Αργυρίου να εξετάσει τον Μιλτιάδη, παρουσιάζοντάς τον ως φίλο της, στο επεισόδιο της Τετάρτης (09-12) στις «Άγριες Μέλισσες».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ