Novartis Όραση: Nέα τεχνολογική μέθοδος για ασθενείς με οφθαλμικά προβλήματα


Novartis Όραση: Nέα τεχνολογική μέθοδος για ασθενείς με οφθαλμικά προβλήματα. H Novartis θέλει να βοηθήσει τους ασθενείς να ξεπεράσουν τα εμπόδια της όρασης με μία εξειδικευμένη θεραπεία οφθαλμικών ασθενειών με τη συμβολή ενός νέου ψηφιακού εργαλείου.

Η Ελβετική κατασκευάστρια φαρμάκων συνεργάστηκε με εταιρεία εφαρμογών διαχείρισης νόσων  για να δημιουργήσει μια λειτουργική μονάδα προσκόλλησης και εκπαίδευσης εντός της εφαρμογής My therapy, ειδικά για ασθενείς με υγρή εκφύλιση ωχράς κηλίδας (AMD) που σχετίζεται με την ηλικία. Με τίτλο “See what’s next“, το νέο χαρακτηριστικό περιλαμβάνει πληροφορίες και πόρους για να βοηθήσει τους ασθενείς να κατανοήσουν και να διαχειριστούν καλύτερα την κατάστασή τους.

Η Novartis αρχικά προσέγγισε τον έξυπνο ασθενή όταν παρατήρησε ένα μοτίβο ασθενών οι οποίοι θα έρχονταν για μία ή δύο ενέσεις της θεραπείας του αντιαγγειακού ενδοθηλιακού αυξητικού παράγοντα Beovu, αλλά δεν θα επέστρεφαν. Οποιοσδήποτε ασθενής με AMD μπορεί να έχει πρόσβαση στο άρθρωμα με ένα σύνδεσμο από τον οφθαλμίατρό του. Το “See what’s next” είναι επί του παρόντος διαθέσιμο στην Ιταλία και την Ισπανία, με σχέδια για επέκταση στις ΗΠΑ και σε άλλες περιοχές.

Αν και το προφανές αποτρεπτικό αποτέλεσμα της θεραπείας με Beovu AMD είναι ένα τρύπημα του ματιού για τη χορήγηση του φαρμάκου, άλλα λιγότερο εμφανή εμπόδια περιλαμβάνουν έλλειψη κατανόησης και εκπαίδευσης. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός ειδικών αμφιβληστροειδούς στην AMD και συνεπώς έλλειψη εκπαίδευσης σχετικά με την ασθένεια, ανέφερε ο CEO του έξυπνου ασθενούς Sebastian Gaede. O Gaede εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι η Novartis ήθελε η πλατφόρμα να μην επικεντρωθεί μόνο στα προϊόντα της, αλλά να γίνει ένα εκπαιδευτικό εργαλείο για όλους όσους ζουν με την AMD. Άλλες θεραπείες για υγρή AMD περιλαμβάνουν την Eylea της Regeneron, την κύρια ανταγωνίστρια της Novartis.

Η εφαρμογή “Η θεραπεία μου” είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εφαρμογή διαχείρισης νόσων φαρμάκων με συνεργάτες συμπεριλαμβανομένων των: Novartis, Pfizer και Merck. Στόχος της εφαρμογής είναι να προσφέρει μια θέση για όλες τις ανάγκες υγείας ενός ασθενούς σε πολλαπλές θεραπείες και συνθήκες, δήλωσε η Gaede.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ