Διαλογισμός: Πώς να καθαρίσετε το μυαλό σας βήμα βήμα

Διαλογισμός: Πώς να καθαρίσετε το μυαλό σας βήμα βήμα. Το μυαλό πρέπει επίσης να ξεκουραστεί και να αποσυνδεθεί.

Ένας δύσκολος στόχος που πρέπει να επιτευχθεί εν μέσω της καθημερινής υπερδιέγερσης. Επομένως, σε αυτό το άρθρο  θα μιλήσουμε για ορισμένα κλειδιά ώστε να το πετύχουμε. Η υπερβολική σκέψη δημιουργεί άγχος, κάτι που επηρεάζει αρνητικά την υγεία μας σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Προβλήματα άγχους, διαταραχές της διάθεσης, δυσκολίες στις σχέσεις μας … όλα αυτά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον ανεξέλεγκτο διανοητικό καταιγισμό.

1. Γνωρίστε τη σημασία του καθαρισμού του μυαλού σας. Γενικά, δεν έχουμε συνηθίσει να ξοδεύουμε χρόνο φροντίζοντας το συναισθηματικό μας μέρος. Επομένως, πριν αλλάξετε τις συνήθειες μας, είναι καλό να διευκρινίσετε τους λόγους για τους οποίους θέλουμε να το κάνουμε. Έτσι, πρέπει να γνωρίζετε γιατί είναι σημαντικό και ευεργετικό να μαθαίνετε να καθαρίζετε το μυαλό σας και να το κάνετε τακτικά. 2. Επιλέξτε τη στιγμή
Εάν θέλουμε να καθαρίσουμε το μυαλό, πρέπει να αποφασίσουμε να το κάνουμε συνειδητά και σκόπιμα. Δεν είναι κάτι που προκύπτει φυσικά λόγω του γρήγορου ρυθμού της ζωής που ζούμε. Επομένως, επιλέξτε τις στιγμές που θα αφιερώσετε στη φροντίδα και την ηρεμία των ψυχικών σας “χώρων”.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, τις ημέρες των διακοπών σας, αλλά πραγματικά 5λεπτά μπορεί να είναι αρκετά για να πραγματοποιήσετε αυτήν την άσκηση. 3. Επιλέξτε μια δραστηριότητα. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε το μυαλό μας, και προτού επιλέξουμε μια, πρέπει να αξιολογήσουμε την προσωπικότητά μας. Υπάρχουν εκείνοι που προτιμούν τη σιωπή, την ηρεμία και τη μοναξιά για να επαναφορτίσουν, και υπάρχουν εκείνοι που είναι πιο άνετοι με δυναμικές δραστηριότητες και ενθαρρυντικά περιβάλλοντα. Να είστε συνεπείς. Αυτό το τελευταίο βήμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά, καθώς η συνήθεια δεν καθιερώνεται αμέσως. Δεν υπάρχει λόγος να καθαρίσετε το μυαλό σας μια μέρα και να βυθιστείτε ξανά στο άγχος την επόμενη.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ