Αυτοπεποίθηση: Το σώμα μου δεν είναι βγαλμένο από περιοδικό αλλά το αγαπώ


Αυτοπεποίθηση: Το σώμα μου δεν είναι βγαλμένο από περιοδικό αλλά το αγαπώ. Το σώμα μου δεν γνωρίζει το νυστέρι, το ύψος και το βάρος μου δεν με καθορίζουν , η ζωή μου δεν περιστρέφεται γύρω από τις θερμίδες που καταναλώνω.

Δεν εξαρτώμαι από τον δείκτη μάζας σώματος για να είμαι ευτυχισμένος και έχω μια τεράστια ικανότητα να αγαπώ και να αγκαλιάσω το άνθρωποι που αγαπώ. Όχι, το σώμα μου δεν προέρχεται από περιοδικό. Ούτε εγώ. Αλλά ούτε οι άνθρωποι του περιοδικού δεν υπάρχουν, οι περισσότερες καμπύλες που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα ρετουσαρίσματος και η προσωπικότητά μου δεν εξαρτάται ποτέ από αυτό που σκέφτηκαν άλλοι για μένα.

Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου, αλλά μπορώ επίσης να φάω μια πίτσα ή ένα κέικ χωρίς καμία λύπη. Αυτό ακριβώς μου επιτρέπει να μην μισώ τον προβληματισμό μου και να αισθάνομαι περήφανος για κάθε ίντσα του δέρματος μου. Θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτα ατελές, το αποτέλεσμα των εμπειριών της ζωής μου και της ευημερίας μου. H ευημερία σας διακυβεύεται όταν τρέχετε μακριά από το να κοιτάτε τον εαυτό σας, να εξερευνείτε τον εαυτό σας και να αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στο σώμα σας, στη φιγούρα σας ως γυναίκα . Δεν είστε αυτό που σας κάνει μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, αγαπάτε και γνωρίζετε κάθε γωνιά του σώματός σας, κατανοώντας τον λόγο για τον οποίο υπάρχει κυτταρίτιδα εκεί ή οι ωοθήκες σας σας δίνουν μάχη.

Η ομορφιά μας δεν εξαρτάται από λίγα επιπλέον κιλά ή λιγότερα, από μια μορφοποιημένη φιγούρα ή από εμπορικά μαλλιά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό από ένα τεράστιο χαμόγελο που σκιαγραφεί μια δυνατή και χαρούμενη εμφάνιση. Χωρίς κραγιόν και ρουζ, γιατί φυσικά μια γυναίκα είναι πολύ πιο όμορφη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ