Κορονοϊός – Κοζάνη: Είκοσι τα κρούσματα στην ψυχιατρική κλινική Σπινάρη

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Συναγερμός στην ψυχιατρικής κλινικής Σπινάρη της Κοζάνης τα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19, αγγίζουν τα είκοσι, αφορούν εργαζόμενους και τρόφιμους,

Τρεις εργαζόμενοι και δεκαεπτά τρόφιμοι της ψυχιατρικής κλινικής Σπινάρη της Κοζάνης είναι μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19.

Σύμφωνα με το prlogos.gr oι κοντινές επαφές των θετικών κρουσμάτων έχουν απομονωθεί και εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα στο θεραπευτήριο για την αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης του ιού σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τουλάχιστον επτά ασθενείς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής.

Η κοινότητα της κλινικής με πληθυσμό 330 ατόμων ελέγχεται επαναλαμβανόμενα με νέες δειγματοληψίες τόσο στους διακόσιους τρόφιμους της κλινικής, όσο και στους 130 εργαζόμενους.

Το προσωπικό είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για τη διαχείριση της κατάστασης, η οποία ακόμα είναι δυναμική και εξελισσόμενη. Από τα 130 τεστ της Τρίτης τέσσερα μόνο ήταν θετικά, τα οποία προστέθηκαν στα υπόλοιπα 16 των προηγούμενων ημερών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ