Γιόγκα – οφέλη επιδερμίδα: Η γιόγκα βοηθά στο να γίνεις πιο όμορφη

Μπορεί τις περισσότερες φορές να αντιμετωπίζετε ως μια ολιστική προσέγγιση για την απόκτηση ενός πιο υγιούς νου και σώματος, στην πραγματικότητα όμως κάνει πολλά περισσότερα από αυτό. Καθώς η πρακτική της γιόγκα παίζει καθοριστικό ρόλο αν θέλετε να βελτιώσετε τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείτε.

Αν και προφανώς δε θα αντιμετωπίσει άμεσα τα δερματικά σας προβλήματα, η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση. Ως εκ τούτου, το να την κάνετε μέρος του beauty routine σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια πιο υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Ακολουθούν ορισμένα οφέλη που μπορούν αν προσφέρουν στην ομορφιά σας οι asanas, pranayamas και vinyasa.

  1. Δημιουργεί μια ροδαλή λάμψη

Υπάρχουν ορισμένες στάσεις που αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πρόσωπό σας και στα άνω άκρα. Η βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος παρέχει μια ροδαλή λάμψη στο δέρμα σας, καθώς το αίμα παρέχει θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο, ενώ έτσι αποβάλλονται και οι τοξίνες από τα κύτταρα του δέρματός σας.

  1. Θεραπεύει τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος

Τόσο οι πόζες της γιόγκα όσο και οι ασκήσεις αναπνοής, είναι αποτελεσματικές στη ρουτίνα σας, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος. Βελτιώνουν επίσης την επούλωση, καθώς αυξάνεται η ροή οξυγόνου, που βοηθά με τη σειρά της στην αναγέννηση των κυττάρων. Η βαθιά αναπνοή ανοίγει τους πνεύμονές σας, με αποτέλεσμα να μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερο οξυγόνο, το οποίο θα διευκολύνει την κυκλοφορία αίματος απευθείας στα κύτταρα του δέρματος σας. Αυτό το οξυγονωμένο αίμα είναι πλούσιο σε αναγεννητικές ιδιότητες που θεραπεύουν τις βλάβες του δέρματος, που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

  1. Βοηθά στην αποβολή των τοξινών του δέρματος

Ενώ η βαθιά αναπνοή και οι asanas βελτιώνουν την κυκλοφορία του οξυγόνου και τη ροή του αίματος, η vinyasa, από την άλλη πλευρά, μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο αυτά τα οφέλη για την υγεία, ενεργοποιώντας το σώμα σας, ανεβάζοντας την εσωτερική σας θερμοκρασία και τελικά μέσω της εφίδρωσης αποβάλλοντας τις τοξίνες.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ