Φλερτ Γυναίκας: Βασικές αρχές για να τον ρίξεις


Το να ερωτεύεσαι είναι τόσο συναρπαστικό – ίσως να έχεις πεταλούδες στο στομάχι σου όταν τον βλέπεις, ίσως τα χέρια σου να αρχίζουν να τρέμουν ή ίσως ακόμα η διάθεσή σου να αλλάζει συνεχώς. Το φλερτ είναι το επόμενο βήμα για να τον ενημερώσεις ότι σε ενδιαφέρει, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις το θάρρος να το κάνεις. Με λίγη αυτοπεποίθηση και λίγη πρακτική, μπορείς να του μιλήσεις με έναν διασκεδαστικό, ερωτικό τρόπο που αναδεικνύει την προσωπικότητά σου!

Ξεκίνα με ένα ενδιαφέρον πρώτο μήνυμα. Ένα απλό “γεια” ή “τι κάνεις;” είναι εύκολο να το σκεφτείς, αλλά μπορεί να μην οδηγήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία. Προσπάθησε να βρεις μια αστεία ατάκα, μια ανόητη εικόνα ή ένα εσωτερικό αστείο μεταξύ των δυο σας. Για παράδειγμα, δοκίμασε μια αστεία εικόνα ενός ζώου με μια ανόητη έκφραση και στείλτου το μαζί με ένα “αυτό μου θύμισε εσένα” για ένα παιχνιδιάρικο, αστείο ξεκίνημα. Ή, βρες ένα τραγούδι που σε κάνει να τον σκέφτεσαι και στείλτου το ζητώντας του να το ακούσει και να σου πει πως του φαίνεται. Θα μπορούσες επίσης να δοκιμάσεις να αναφερθείς σε κάτι που συνέβη νωρίτερα, όπως, “Είδες τι έκανε ο τάδε σήμερα στο γραφείο; Πραγματικά η χειρότερη παρουσίαση έβερ!”

Κάνε ερωτήσεις για τη ζωή του. Θέλεις να νιώθει καλά με τον εαυτό του, σωστά; Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να διατηρήσεις τη συζήτηση επικεντρωμένη σε αυτόν. Κάνε ερωτήσεις που δεν μπορούν να απαντηθούν με ένα απλό ναι ή όχι και απόφυγε θέματα που είναι πολύ βαριά ή ενδέχεται να προκαλέσουν μεγάλη επιχειρηματολογία. Επίσης, να είσαι άνετη όταν μιλάς κι εσύ για τον εαυτό σου. Δοκίμασε ερωτήσεις όπως: “Είμαι νέα σε αυτό το μέρος της πόλης. Ξέρεις κανένα ωραίο μπαρ για κοκτέιλ;” (για μετά την καραντίνα)…

Πειράξτε τον λιγάκι. Εάν και καλό είναι να είσαι φιλική μαζί του, μην φοβηθείς να τον πειράξεις λίγο σαν ένα παιχνίδι φλερτ. Βεβαιώσου όμως ότι καταλαβαίνει πως τον πειράζεις, προσθέτοντας ένα emoji ή ένα LOL – ​​από το κείμενο, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβει εάν είσαι σοβαρή ή όχι. Εάν είναι αθλητής, δοκίμασε κάτι τύπου, “Πόσα επιπλέον γκολ θα έβαζε η ομάδα σου όταν δεν είσαι στο γήπεδο;” ή “Με τόσο υψηλούς βαθμούς που παίρνεις, αρχίζω να αναρωτιέμαι αν δωροδοκείς τους δασκάλους!”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ