Η Μελάνια Τραμπ θέλει να πάει σπίτι της και ρωτάει για… επιδόματα!


Η Μελάνια Τραμπ μετράει τις ημέρες για να φύγει από τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με το CNN η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει προχωρήσει σε καταγραφή των επίπλων και των έργων τέχνης που έφεραν οι Τραμπ στον Λευκό Οίκο ρωτώντας παράλληλα τι προσωπικό και τι επιδόματα δικαιούται μετά τις 20 Ιανουαρίου οπότε και θα ορκιστεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

«Θέλει απλά να πάει σπίτι της» λέει στο CNN η πηγή που βρίσκεται kont;a sth Μελάνια Τραμπ.

Η ίδια πηγή, μάλιστα, εκτίμησε ότι σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώσει υποψηφιότητα για το 2024 «αυτό μπορεί να μην πάει και τόσο καλά».

Η Μελάνια Τραμπ μετά τις εκλογές δεν τοποθετείται συχνά δημοσίως και εμφανίζεται να είναι επικεντρωμένη στα τελευταία καθήκοντά της ως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Σχολιαστές είχαν παρατηρήσει ότι η Μελάνια Τραμπ ήταν απρόθυμη να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια του συζύγου της τόσο το 2016 όσο και το 2020.

Κατά πληροφορίες η Μελάνια έχει ήδη προλάβει ειδικό κυβερνητικό υπάλληλο προκειμένου να την βοηθήσει με την αποχώρησή της από την ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να έχει ζητήσει από την υπάλληλο αυτή να κάνει έρευνα σε συναδέλφους της που εργάζονται στο γραφείο Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου να εξετάσουν αν υπάρχουν κρατικά επιδόματα για πρώην πρώτες κυρίες.

Όσο για το μέλλον της άλλοι λένε ότι μπορεί να συνεχίσει την πρωτοβουλία της με τίτλο Be Best που αφορά την αντιμετώπιση της κακοποίησης και του bullying ενώ υπάρχουν και αναφορές ότι μπορεί να γράψει βιβλίο το οποίο, όμως, αντί για απομνημονεύματα να είναι αφιερωμένο είτε στο design είτε σε συμβουλές για το σπίτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ