Πότε ανοίγουν τα κομμωτήρια: Είναι επίσημο εντός των ημερών ανοιχτά

Πότε ανοίγουν τα κομμωτήρια: Είναι επίσημο εντός των ημερών ανοιχτά. Σύμφωνα με το Επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. 

Η είδηση αυτή γνωστοποιήθηκε μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Αυτό ακριβώς τόνισε και ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκαϊ. Συμπλήρωσε μάλιστα πως «έχουν προτεραιότητα».

Η λειτουργία τους θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού και με αυστηρά μέτρα προστασίας και την υποχρέωση για μάσκα. Επιπλέον, θα μπει όριο πελατών ανά τετραγωνικό μέτρο ενώ παράλληλα είναι δεδομένο πως θα επιτραπεί η λειτουργία τους και για τις υπόλοιπες Κυριακές του Δεκεμβρίου. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, αναφέρει ακόμα πως οι σχετικές ανακοινώσεις από την κυβέρνηση και όλες οι λεπτομέρειες για το τι και πότε θα ανοίξει αναμένονται την Παρασκευή (11/12).

ΠΗΓΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΜΟΓΓΟΛΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ