Νέα δημοσκόπηση: Αυτή είναι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Επιφυλακτικό με το εμβόλιο το 40%


Με διαφορά άνω των 15 μονάδων συνεχίζει να προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία Alco και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ λαμβάνει επί των εγκύρων 38%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κινείται στο 22,6%, το Κίνημα Αλλαγής στο 6,9%, το ΚΚΕ στο 5,6% και την Ελληνική Λύση στο 4,2%, ενώ 3% λαμβάνει το ΜέΡΑ25.

Στην ερώτηση περί του καταλληλότερου πρωθυπουργού, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται σταθερά με 42%, “κανένας” απαντά το 31%, ενώ το 23% επιλέγει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ των ερωτηθέντων, 33% δηλώνουν ότι θα σπεύσουν να εμβολιαστούν αμέσως μόλις γίνει διαθέσιμο το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το 42% δηλώνουν ότι θα περιμένουν, ενώ το 19% δηλώνουν ότι δεν θα εμβολιαστούν.

Η ικανοποίηση από την Επιτροπή των Ειδικών που διαχειρίζεται την υγειονομική πορεία της πανδημίας φθάνει το 64%, ενώ 24% δεν είναι ικανοποιημένοι.

Το 54% των ερωτηθέντων δηλώνουν όχι ικανοποιημένοι από τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, ενώ 40% εγκρίνουν την έως τώρα κυβερνητική διαχείριση.

Σε ερώτηση για το πώς θα ήταν τα πράγματα σε περίπτωση που την κρίση του κορονοϊού διαχειριζόταν μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ, το 38% εκτιμά ότι τα πράγματα θα ήταν χειροτερα, το 35% ίδια, ενώ το 17% εκτιμά ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ