Click away: Έτσι θα ψωνίσουμε τις γιορτές – Πώς λειτουργεί το σύστημα


Το click away είναι ο τρόπος που εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι προκειμένου να αποφευχθεί εκτίναξη των κρουσμάτων

Τρεις είναι οι παράγοντες που προβλημάτισαν τους επιστήμονες προκειμένου να κάνουν τη συγκεκριμένη εισήγηση:

– Το επιδημιολογικό φορτίο που επιμένει σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αναζωπυρώνεται κι όλας, όπως στη Δυτική Αττική

-Η συνεχιζόμενη πίεση στο Σύστημα Υγείας και οι μεγάλοι αριθμοί διασωληνωμένων

– Το αρνητικό τεστ με τα εποχικά καταστήματα και συνολικά με την πώληση εποχικών ειδών. Οι ουρές στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα ήταν μεγάλες.

Υπό αυτές τις συνθήκες η κυβέρνηση φαίνεται ότι κατέληξε στην απόφαση να ανοίξει τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία και τα μικρά καταστήματα με τη μέθοδο του click away. Οι πελάτες δηλαδή θα κάνουν τις παραγγελίες τους και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν στο κατάστημα μόνο για την παραλαβή.

Πώς λειτουργεί το click away;

Επί της ουσίας τα καταστήματα θα πρέπει να έχουν ιστοσελίδα ή ο καταναλωτής να γνωρίζει την γκάμα των προϊόντων τους, για να κάνει την παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Την ίδια στιγμή θα κλείνεται και ραντεβού του καταναλωτή με το εμπορικό κατάστημα, θα λαμβάνει SMS με ώρα παραλαβής και τη διεύθυνση του καταστήματος.

Η παραλαβή θα γίνεται εκτός του χώρου του καταστήματος, από το πεζοδρόμιο, και η επιστροφή στη βάση του καταναλωτή θα πρέπει να γίνεται μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ