Έφη Σαρρή: “Λέω μόνο ψέματα”


Την Έφη Σαρρή φιλοξένησε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του The 2night Show με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή στο J2US. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την σχέση που έχει με τα social media όπου και την επιλογή της να δημοσιεύει αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.

«Αγαπήθηκα και ευχαριστώ τον κόσμο που με στηρίζει κι ας μην κάνω πολλά τραγούδια τώρα», είπε για την αγάπη των θαυμαστών της, που δέχεται μέχρι και σήμερα με αμείωτη ένταση.

« Από ένα σημείο και μετά βαριέσαι τα πάντα. Δηλαδή θέλεις ο άλλος να σε καταλαβαίνει χωρίς να μιλάς. Θα ήθελα να βρω κάποιον άνθρωπο που να μη μιλάω και να με καταλαβαίνει» πρόσθεσε, επίσης, με χιούμορ η Έφη Σαρρή. «Ήμουν πάρα πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα πια, επειδή τα είδα όλα και τα ξαναείδα, εντάξει… Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι! Έχω πει πάρα πολλά ψέματα τα οποία και τα έχετε πιστέψει όλα! Λέω μόνο ψέματα! Από ένα σημείο και μετά λέω μόνο ψέματα»

Η Ε. Σαρρή  μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της που  κράτησε για 17 χρόνια αλλά και στον Δάκη που τη βοήθησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. «Ήμουν 17 χρόνια παντρεμένη με έναν γιατρό. Δεν έχω άλλη οικογένεια εκτός από εκείνον». «Ο Δάκης με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα. Είπε μια καλή κουβέντα μετά από δέκα χρόνια που προσπαθούσα κι έτσι ξεκίνησα». Στη συνέχεια, μίλησε για το J2US και την κόντρα της με τη Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους συνθέτες και στιχουργούς λέγοντας ότι περνάει κρίση το ελληνικό τραγούδι, ενώ όταν ρωτήθηκε επανειλημμένως για το αν έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν με  τη  Δ. Βανδή, εκείνη απάντησε: «Δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ. Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με τη Βίσση»

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ