Μελέτης-Τα καλύτερα μας χρόνια: Είπα, και καλός να μην είμαι ποιος θα το δει; [pic,vid]


Μελέτης Ηλίας-Τα καλύτερα μας χρόνια: Είπα, και καλός να μην είμαι ποιος θα το δει; Ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή  The 2night Show έδωσε μία από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πρόωρο φινάλε της κωμωδίας «Κρατάς μυστικό;» ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το επιτυχημένο σίριαλ, «Το σόι σου».

«Το Κρατάς Μυστικό ολοκλήρωσε τον κύκλο του σε λιγότερα επεισόδια από όσα ήταν αρχικά να γίνουν. Ένιωσα ότι δεν το ζήσαμε. Δηλαδή ξαφνικά εκεί που είσαι στο γύρισμα κάθε μέρα για πέντε χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ, μέσα σε πέντε μήνες σου λένε πως τελειώσατε. Μα ακόμα δεν είχαμε αρχίσει. Και μάλιστα, σκέψου, το Σόι, όταν είχε ξεκινήσει, ήταν σε μια τέτοια κατάσταση». Όσον αφορά το σόι σου,  πρόσθεσε «Ήταν να το κόψουν. Το ξέρεις αυτό;» πρόσθεσε ο ηθοποιός προς τον παρουσιαστή της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1. «Το πρώτο τρίμηνο έλεγαν, «πω πω δεν μας βγαίνει» και ήταν να το κόψουν. Τελικά έμεινε για πέντε χρόνια».

Με αφορμή τις καλές κριτικές που δέχεται για την συμμετοχή του στην νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα. «Όταν άκουσα “Τα καλύτερά μας χρόνια” είμασταν σε καραντίνα και λέω “ποια καλύτερα;” αλλά, όταν μου εξήγησαν το κόνσεπτ, μου άρεσε πολύ και συμφώνησα αμέσως» είπε ο πρωταγωνιστής. Απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως ένιωσε που η πρόταση ήταν για σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, είπε: «Σκέφτηκα, και καλός να μην είμαι, ποιος θα το δει;».

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ