Κόντρα Φίλη-Κεραμέως: «Είστε πλάσμα υπουργού ενώ δεν σας αναγνωρίζει κανείς»


Σκληρή επίθεση προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης κατά κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαγγελματική εκπαίδευση.

«Είστε πλάσμα υπουργού. Παριστάνετε την υπουργό ενώ δεν σας αναγνωρίζει κανείς» είπε ο Νίκος Φίλης απευθυνόμενος στην υπουργό Παιδείας και συμπλήρωσε:

«Η σύμβαση με την Cisco δεν έχει έρθει στη Βουλή, είναι απαράδεκτό. Δεν είναι ιδιωτική υπόθεση της κυρίας Κεραμέως. Ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετεί η κυρία Κεραμέως; Εχει πόλεμο με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά. Βαρυγκωμούν όλοι με την τηλεκπαίδευση».

Αν και ο πρόεδρος της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Γιώργος Στύλιος ζήτησε από τον κ. Φίλη να ανακαλέσει, ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε λέγοντας: «με ποιους έχει υπογράψει συμβόλαια η κυρία υπουργός;».

Για «σόου» κατηγόρησε η κ. Κεραμεως τον κ. Φίλη επισημαίνοντας ότι «αυτή δεν είμαι κοινοβουλευτική συμπεριφορά».

«Λυπάμαι γιατί έχετε υπάρξει υπουργός και παίζετε ένα σόου σήμερα γιατί σήμερα η ατζέντα είναι να σηκώσουμε λίγη φασαρία. Μιλάτε για πλάσμα υπουργού, να ανακαλέσετε. Ηρθατε να κάνετε φασαρία. Είναι ντροπή» είπε η κ. Κεραμεως για να λάβει την απάντηση του κ. Φίλη οτι «περιφρονεί τους εκπαιδευτικούς».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ