Μίνα Αρναούτη: Η έμμεση αναφορά στον αυτόπτη μάρτυρα που θέλει τον Παντελή Παντελίδη συνοδηγό


Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνει θέση για πρώτη φορά η Μίνα Αρναούτη για τον αυτόπτη μάρτυρα που θέλει τον Παντελή Παντελίδη συνοδηγό.

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο τζιπ εκείνη την μοιραία νύχτα έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης ο Παντελής Παντελίδης τοποθετήθηκε για όσα φέρεται να υποστήριξε αυτόπτης μάρτυρας για το πρόσωπο που οδηγούσε το όχημα κατά το τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον τραγουδιστή, στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση του νέου δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολου Λύτρα για την ύπαρξη αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής καθόταν στην θέση του συνοδηγού. Λίγες μέρες αργότερα η Μίνα Αρναούτη τοποθετείτε δημόσια για το θέμα με ανάρτηση της στο facebook:

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα». ”Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού”»

Σημειώνεται, ότι ο 50χρονος σερβιτόρος στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε: «Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω. Τον Οκτώβριο του 20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ