Το καφέ της Χαράς: Γαμήλιο φινάλε σεζόν


Στο επεισόδιο 23, το τελευταίο επισόδιο της τέταρτης σεζόν, η ημέρα του γάμου του Μάνου και της  Αρετής πλησιάζει καλώς εχόντων των πραγμάτων. Η Χαρά και η Βάλια βοηθούν την Αρετή στα πάντα. Οργανώνουν μέχρι το bachelor party στο γνωστό Καφέ, κάνοντας φυσικά έξαλλο τον Περίανδρο. Την ημέρα του γάμου, η Χαρά μαθαίνει τυχαία πως η Στέλλα θα συναντήσει τον Βασίλη στο Καφέ και μάλιστα τη βλέπει να παίρνει μαζί της και ένα όπλο. Αμέσως, η Χαρά ειδοποιεί τον Περίανδρο. Την ίδια στιγμή στην εκκλησία, απειλητικά σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον ουρανό του Κολοκοτρωνιτσίου, ενώ ο Περίανδρος καθυστερεί να εμφανιστεί.

Το καφέ της Χαράς είναι ο τίτλος μιας ελληνικής κωμικής – αισθηματικής τηλεοπτικής σειράς που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση. Οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006. Η τέταρτη σεζόν προβλήθηκε από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 11 Δεκεμβριου 2020, καθώς η πέμπτη και τελευταία σεζόν δεν έχει προβληθεί ακόμα. Σκηνοθέτες της σειράς είναι ο Κώστας Λυχναράς (1η σεζόν) και ο Τάκης Μιχαήλ (2η έως 5η σεζόν) και το σενάριο συνυπογράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. Το καφέ της Χαράς θεωρείται μια από τις γνωστότερες ελληνικές σειρές που δημιουργήθηκαν ποτέ, ενώ λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ.

Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό του νομού Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας, γιος επίσης πρώην δημάρχου. Ο Πώποτας σπούδασε στο Λονδίνο, με μεταπτυχιακό στη Λαογραφία. Ζει με τον γιο του, Εμμανουήλ και την οικιακή βοηθό του, Τασία, μια μεσήλικη γυναίκα, η οποία για χάρη του Περίανδρου και της αδελφής του Σταυρούλας δεν παντρεύτηκε. Στο χωριό ο δήμαρχος προσπαθεί να επιβάλει στους ανθρώπους την αρχή «Τάξις και ηθική», όντας πολέμιος του μοντερνισμού και του εκσυγχρονισμού. Θεωρώντας κάθε εξωτερική επιρροή μολυσματική για το χωριό και τις βουκολικές αρχές του, και κατά διαστήματα εκφράζει χαρά όταν κάτι τυχαίνει και το χωριό απομονώνεται από τον έξω κόσμο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ