Πούλησαν για 10.000 ευρώ ως νύφη-φάντασμα την πεθαμένη κόρη τους


Ένα περίεργο περιστατικό ήρθε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Orient Today», το οποίο αφορά την σορό της πεθαμένης τους κόρης την οποία πούλησε έναντι 80 χιλ. γουάν περίπου 10.000 ευρώ, ένα ζευγάρι στην Κίνα, καθώς θα ήταν η «νύφη» σε έναν γάμο-φάντασμα.

Πριν 12 χρόνια πέθανε η Κανγκ Τσούιτσούι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η οικογένεια της πρόσφατα ξέθαψε την σορό της και την πούλησε ως νύφη-φάντασμα. Πρόκειται για το έθιμο των γάμων-φαντασμάτων, ένα αρχαίο εθιμικό που πραγματοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Σύμφωνα με τις παραδόσεις, το σύμφωνα με τις παραδόσεις, εξασφαλίζει στους ανύπαντρους νεκρούς την ευτυχία στις μελλοντικές γενεές καθώς διαφορετικά κακοτυχία θα χτυπήσει την οικογένεια.

Η υπόθεσης της Κανγκ Τσούιτσούι ήρθε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Orient Today», στο πλαίσιο σχετικής έρευνας για το παράξενο έθιμο που ακόμη τελείται σε χωριά της επαρχίας Κανγκζού. Η κοπέλα είχε αυτοκτονήσει το 2008 μετά από έναν καβγά με τον σύζυγό της Λι Ζονγκ. Όταν στις 14 Νοέμβρη ο σύζυγός της επισκέφτηκε τον τάφο της γυναίκας του, είδε ότι αυτός όχι μόνο είχε ανοιχτεί αλλά έλειπε και η σορός της. Ο Λι Ζονγκ ειδοποίησε τις αρχές και έτσι αποκαλύφθηκε ότι ήταν η οικογένεια της νεκρής που είχε ξεθάψει τη γυναίκα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ