Σάλος στη Χαλκίδα: Γνωστός ράπερ παρενοχλούσε ανήλικη μέσω βιντεοκλήσης – Οργισμένες αντιδράσεις


Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στον κόσμο του διαδικτύου και όχι μόνο το γεγονός ότι νεαρός από την Χαλκίδα στην Εύβοια, ο οποίος εργάζεται ως φωτογράφος, έκανε ένα Live μέσω του instagram όπου έδειχνε να συνομιλεί μέσω πλατφόρμας βιντεοσυνομιλίας με κάποια ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14 ετών

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το eviathema.gr, ο νεαρός κατά την διάρκεια της συνομιλίας έκανε άσεμνες και προσβλητικές ερωτήσεις καθώς φαινόταν να απευθύνεται σε ένα από αυτά ρωτώντας αν έχει χάσει την παρθενιά του κλπ ξεσηκώνοντας το κοινό που παρακολουθούσε την live μετάδοση.

Το γεγονός διαδόθηκε από αρκετά άτομα στο instagram Και στο tik tok ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση γνωστού Raper. Παρόμοιες αντιδράσεις είχαν και άλλοι Influensers του Instagram.

Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει η επίμαχη συνομιλία του νεαρού με την 14χρονη κοπέλα καθώς και ένα πρόσφατο τραγούδι που δημοσίευσε ο νεαρός το οποίο επίσης έχει ξεσηκώσει ένα μεγάλο κύμα λοιπόν κοριτσιών – γυναικών οι οποίες τον κατηγορούν για τον ρατσισμό του και τα χυδαία υβριστικά σχόλια!

Πηγή: eviathema.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ