Βασίλης Μπισμπίκης: «Με λένε αλήτη στα social media για το ρόλο του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες»

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «όταν πήρα το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες δε φοβήθηκα γιατί συνήθως τέτοιους ρόλους παίζω. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση συνήθως με παίρνουν να παίξω ότι πιο διαστροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σήμερα δε δέχεσαι αρνητικά σχόλια στο δρόμο, για το ρόλο που ερμηνεύεις, υπάρχουν τα μηνύματα στα social media. Έχω Instagram και μου στέλνουν μηνύματα του τύπου «αλήτη», «τι κάνεις στην Ελένη» και τα λοιπά. Εντάξει, δεν απαντάω αλλά πλάκα έχει. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα αλλά σίγουρα καταλαβαίνω από που προέρχεται. Κάποιοι άνθρωποι που ταυτίζονται τόσο πολύ σε σημείο να σου στέλνουν μήνυμα τέτοιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους. Δεν είναι δικό μου το θέμα».

Λίγο αργότερα αναπόλησε την παλαιότερη, εξίσου επιτυχημένη, αν όχι και περισσότερο, σειρά «Μυστικά της Εδέμ» για την οποία εισέπραττε και πάλι τη θερμή αγκαλιά των τηλεθεατών.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική. Έτσι, στη συνέχεια, ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ» στο MEGA, ως Λευτέρης Παπαπολίτης, τη σεζόν 2010-2011.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here