Ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζει «εξορκισμό» στον Λευκό Οίκο


Ο Τζο Μπάιντεν έδωσε εντολή να υπάρξει βαθύς καθαρισμός στον Λευκό Οίκο αλλά και να εξαφανιστεί κάθε ίχνος του Ντόναλντ Τραμπ.

Η μετακόμιση του νέου προέδρου των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο αναμένεται μετά την ορκωμοσία του, στις 20 Ιανουαρίου, με τον ίδιο να επιμένει ότι και τα 132 δωμάτια του κτηρίου πρέπει να απολυμανθούν ενδελεχώς.

Όπως περιγράφει η ιστορικός Κέιτ Άντερσεν «υπάρχει ένα κενό διάρκειας πέντε ωρών ανάμεσα στην αποχώρηση του προηγούμενου και στην έλευση του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ».

Σε αυτό το διάστημα 95 υπάλληλοι θα πρέπει να μαζέψουν όλα τα υπάρχοντα των Τραμπ και να μεταφέρουν όλα τα υπάρχοντα των Μπάιντεν. Θα καθαρίσουν και θα αντικαταστήσουν τα πάντα».

Ανάμεσα στους 95 υπαλλήλους θα βρίσκεται μια ομάδα με κατάλληλο εξοπλισμό για να ψεκάσει όλο το κτήριο με απολυμαντικό αφού αφαιρεθούν χαλιά, κουρτίνες και έπιπλα.

«Ο νέος πρόεδρος και η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είθισται να επιλέγουν την επίπλωση από μια κρυφή αποθήκη» συμπλήρωσε η Άντερσεν μιλώντας στο CNN.

Μέλος της ομάδας μετάβασης του Μπάιντεν σημειώνει ότι «η κυβέρνηση Τραμπ ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό. Οι Μπάιντεν δεν θέλουν κανένα ρίσκο. Όλο το κτήριο θα καθαριστεί βαθιά μέχρι του σημείου να αντικατασταθούν πόμολα. Ο ιός μπορεί να επιζήσει σε σκληρές επιφάνειες οπότε όλο το κτήριο και όλα τα γραφεία θα καθαριστούν με απολυμαντικό για να “ξορκίσουν” κάθε ίχνος της ομάδας Τραμπ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ