«Συν γυναιξί»: Καλεσμένη του Πυρπασόπουλου η Μυρτώ Αλικάκη

«Συν γυναιξί»: Καλεσμένη του Πυρπασόπουλου η Μυρτώ Αλικάκη. Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση, 12 χρόνια μετά την επιτυχία τους στα «Υπέροχα πλάσματα», ο Γιώργος Πυρπασόπουλος -έχοντας αυτή τη φορά τον ρόλο του παρουσιαστή- συνομιλεί με τη συνάδελφο και φίλη του, Μυρτώ Αλικάκη, για την επαγγελματική και την προσωπική της πορεία, αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι χωρισμένες μητέρες στην Ελλάδα σήμερα.

Ποια είναι η διαδρομή προς την επιτυχία μιας γυναίκας σήμερα; Ποια είναι τα εμπόδια που εξακολουθούν να φράζουν το δρόμο τους και ποιους τρόπους εφευρίσκουν οι σύγχρονες γυναίκες για να τα ξεπεράσουν; Η σειρά ντοκιμαντέρ «συν γυναιξί» είναι η πρώτη σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ αφιερωμένη αποκλειστικά σε γυναίκες.

«Έδωσα το στίγμα μου. Ότι δεν είμαι απλώς ένα νόστιμο κορίτσι, που έβγαλε εύκολα τα ρούχα του και θα συνεχίσει να κάνει αυτό. Μπορώ να κάνω και πολλά άλλα πράγματα». Η Μυρτώ Αλικάκη μιλά για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία που της έφερε ο ρόλος της «Αναστασίας» σε ηλικία μόλις 21 έτους και πώς κατάφερε να μην εγκλωβιστεί στην εικόνα του «sex symbol».

Παράλληλα, η Μυρτώ Αλικάκη εξομολογήθηκε τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό. Σκηνοθεσία-Σενάριο-Ιδέα: Νικόλ Αλεξανδροπούλου Παρουσίαση: Γιώργος Πυρπασόπουλος Αρχισυνταξία: Μελπομένη Μαραγκίδου Παραγωγή: Libellula Productions.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here