Απλό ραντεβού ή ο άνδρας των ονείρων σου: Δες ποιες είναι οι βασικές διαφορές


Απλό ραντεβού ή ο άνδρας των ονείρων σου: Δες ποιες είναι οι βασικές διαφορές. Όταν βγαίνεις με κάποιον, είναι εύκολο να σκεφτείς ότι είναι τέλειος.

Είσαι σε μια ερωτική ομίχλη, γι’ αυτό πρόσεχε γιατί υπάρχουν σαφείς διαφορές μεταξύ του αγοριού που βγαίνεις και του άντρα που παντρεύεσαι. Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν, οπότε μην διώχνεις έναν τύπο απλά και μόνο επειδή φαίνεται σαν χάκερ στην αρχή. Είναι εντάξει να του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Ωστόσο, αν τελικά δεν δείτε κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά, μην φοβάστε να τον εγκαταλείψετε και να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Αν είσαι νέα και περνάς καλά σε αυτή τη φάση της ζωής σου είναι εντάξει να βγαίνεις ραντεβού και να διασκεδάζεις, σύντομα όμως θα θέλεις να ηρεμήσεις, οπότε σιγουρέψου ότι θα το κάνεις με έναν ποιοτικό άντρα, όχι με ένα ανώριμο αγόρι.

  • Το αγόρι που βγαίνεις σου ζητά να “αράξεις”, που σημαίνει λιγότερη δέσμευση από ένα ραντεβού. Θέλει να διασκεδάσει χωρίς δεσμεύσεις.
    Ο άντρας που παντρεύεσαι σου ζητάει ραντεβού και είναι σαφής για τις προθέσεις του μαζί σου. Θέλει να είναι μαζί σου και θέλει να ξέρεις που κατευθύνεται.
  • Το αγόρι που βγαίνεις μιλάει μαζί σου για ανθρώπους που ξέρεις από το παρελθόν σου, ή χλευάζει εκείνον τον τύπο στο μπαρ, ή μοιράζεται μόνο αστείες ιστορίες, επειδή δεν μπορεί να συνδεθεί σε βαθύτερο επίπεδο.
    Ο άντρας που παντρεύεσαι μπορεί να κάνει μια συζήτηση μαζί σου για βιβλία, ταινίες, μουσική και άλλα κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό καθιστά δυνατή μια πιο ουσιαστική σχέση μακροπρόθεσμα.
  • Το αγόρι που βγαίνεις θα πει ότι ποτέ δεν θέλει να παντρευτεί ή να κάνει παιδιά, και τίποτα δεν θα του αλλάξει γνώμη. Μην δοκιμάσετε, αυτή είναι μια κόκκινη σημαία που δείχνει ότι δεν είναι ο κατάλληλος κύριος!
    Ο άντρας που παντρεύεσαι μπορεί να αλλάξει γνώμη για το αν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά μετά την γνωριμία.
  • Το αγόρι που βγαίνεις ακούει την τοποθέτησή σου, την παίρνει προσωπικά, και αρχίζει να σε πυροβολεί μέχρι να μετατραπεί σε μεγάλη μάχη.
    Ο άντρας που παντρεύεσαι μπορεί να χειριστεί τη στάση σου και να σε κάνει να αισθανθείς όμορφα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν έχεις μεγάλες κρίσεις στη ζωή σου ή κακή μέρα στη δουλειά.
  • Το αγόρι που βγαίνεις νοιάζεται πάρα πολύ για την εμφάνιση και θα σε πειράξει που φαίνεσαι ατημέλητη μέχρι να αρχίσεις να ανταποκρίνεσαι στα πρότυπά του.
    Ο άντρας που παντρεύεσαι κατανοεί ότι όλοι έχουν καλές και κακές μέρες όσον αφορά την εμφάνιση, και δεν θα πληγώσει τα συναισθήματά σου ή θα σε αγαπήσει λιγότερο αν το βάρος σου ανέβει ή αν έχεις μια άσχημη μέρα για τα μαλλιά ή ξεχάσεις να ξυριστείς για λίγο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ