Άγριες Μέλισσες επ. 62: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες επ. 62: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Ασημίνα. Ο άνδρας της Ασημίνας βάζει έναν άνθρωπό του, τον Σωτήρη, να τους παρακολουθήσει. Τα νέα που παίρνει από εκείνον δεν είναι καλά.

Από τον φόβο του να μη χάσει την Ασημίνα, τη γυναίκα της ζωής του,  ξεφεύγει. Συναντά το Μπάμπη και τον απειλεί να σταματήσει να έχει κάθε σχέση με τη γυναίκα του. Η συζήτηση αυτή θα καταλήξει σε μια πολύ έντονη λογομαχία και στη συνέχεια σε απειλή.

Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σ’ αυτή την κατάσταση είναι η Μυρσίνη. Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί.

Μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Η Δόμνα, όμως, θα του κόψει τη χαρά στο σημερινό επεισόδιο.  Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει. Ο Βόσκαρης, όμως, τη γυροφέρνει καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του. Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here