Μη σε νοιάζει τι λένε: 10 ξεκάθαροι λόγοι για να μην δίνεις δεκάρα


Μη σε νοιάζει τι λένε: 10 ξεκάθαροι λόγοι για να μην δίνεις δεκάρα. Είναι η ανθρώπινη φύση που θέλει να είναι αρεστή και αποδεκτή. Ωστόσο, αυτό συχνά οδηγεί τους ανθρώπους να ανησυχούν πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι γι’ αυτούς.

Αυτού του είδους η υπερβολική ανησυχία μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή σας. Μπορεί να είναι τόσο εξουθενωτικό που επηρεάζει την ικανότητά σας να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας και τους άλλους. Μην το αφήσετε να σας εμποδίσει να ζήσετε τη ζωή σας στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

 

Ιδού δέκα λόγοι για τους οποίους δεν θα πρέπει να νοιάζεστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι:

  1. Δεν είναι η ζωή τους, οπότε δεν είναι δουλειά τους. Αυτή είναι η ζωή σου για να ζήσεις. Στο τέλος της ημέρας είστε το μόνο άτομο που πρέπει να εγκρίνει τις επιλογές σας.
  2. Δεν ξέρουν πιο είναι το καλύτερο για εσένα. Κανείς δεν θα είναι ποτέ τόσο αφοσιωμένος στη ζωή σου όσο εσύ. Μόνο εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα, και αυτό σημαίνει να μαθαίνεις από τις δικές σου επιλογές.
  3. Τι είναι σωστό για κάποιον άλλο μπορεί να είναι εντελώς λάθος για σένα.
  4. Θα σε κρατήσει μακριά από τα όνειρα σου. Αν ανησυχείτε συνεχώς για το τι πιστεύουν οι άλλοι, δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί που πρέπει να πάτε στη ζωή σας.

  1. Εσύ  θα τα βρεις κωλυόμενα με το τελικό αποτέλεσμα. Στη ζωή, εσύ είσαι αυτός που έχει κολλήσει με τις συνέπειες των αποφάσεών σου.
  2. Οι σκέψεις των ανθρώπων αλλάζουν σε τακτική βάση.
  3. Η ζωή είναι μικρή
  4. ‘Ο,τι σπέρνεις θερίζεις. Ανησυχώντας πολύ για το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα μπορεί να γίνει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
  5. Οι άλλοι δε νοιάζονται όσο νομίζεις
  6. Η σκληρή αλήθεια: Είναι αδύνατο να τους ευχαριστήσουμε όλους. Δεν μπορείς να ικανοποιείς όλους τους ανθρώπους όλη την ώρα. Είναι αδύνατο να ανταποκριθείς στις προσδοκίες όλων

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ