Κορωνοϊός – εμβόλιο: Ο Αλμπέρτ Μπουρλά εξηγεί το λόγο που δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο [vid]


Σε συνέντευξή του στο CNBC ο Άλμπερτ Μπουρλά εξήγησε το λόγο που αν και CEO της Pfizer δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρίας του, προσθέτοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη της Pfizer δεν πρόκειται να κλέψουν τη σειρά κανενός.

Στη συνέχεια ο διευθυντής της εταιρίας Pfizer ξεκαθάρισε στο CNBC πως αφενός δεν είναι ο ίδιος υγειονομικός πρώτης γραμμής, αφετέρου είναι 59 ετών και με σχετικά καλή υγεία, οπότε θα ήταν εντελώς απρεπές να λάβει το εμβόλιο προτού αυτό χορηγηθεί σε άλλους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Επιπλέον, όσον αφορά στο εάν θα εμβολιαζόταν μπροστά στην κάμερα, ο κύριος Μπουρλά είπε ακόμη, πως θα βοηθούσε ώστε να αυξηθεί  η προθυμία των πολιτών για το εμβόλιο, αλλά υπογράμμισε ότι κανείς από τα στελέχη και το διοικητικό συμβούλιο δε θα προηγηθούν στη σειρά.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά παρότρυνε επίσης τους Αμερικανούς να εμπιστεύονται την επιστήμη και ενθάρρυνε τους πολίτες να εμβολιαστούν όποτε είναι κατάλληλο βάσει της ηλικίας και του επαγγέλματός τους.

Τέλος, ο CEO της Pfizer τόνισε ότι: «Πρόκειται για ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε χωρίς καμία έκπτωση από μία εταιρία με διαπιστευτήρια 171 ετών».

https://edition.cnn.com/videos/health/2020/12/14/albert-bourla-pfizer-ceo-vaccine-rollout-covid-newday-vpx.cnn

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ