Σεξ: Έρευνα αποκαλύπτει ποιος είναι ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων που σε κάνει πιο ευτυχισμένο


Επιπλέον, το σεξ αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας, ενισχύει την καλή ψυχολογία, τονώνει την αυτοπεποίθηση αλλά και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Συνεπώς καλό θα ήταν να γίνεται πού και πού.

Βεβαίως διανύουμε δύσκολους καιρούς, η πανδημία έχει απλωθείς τον πλανήτη κι εμείς έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας, και όπως είναι δυστυχώς λογικό, οι συνθήκες αυτές κάθε άλλο παρά διευκολύνουν τις γνωριμίες και το φλερτ. Με τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό να είναι σε ισχύ, είναι αλήθεια πως όλοι μας ζούμε με ένα μόνιμο άγχος.

Έτσι, κάτω υπό αυτή την τρομακτική συνθήκη που μας προσέφερε το 2020, το σεξ πιθανότατα να μην είναι στις προτεραιότητές μας. Εκτός φυσικά και αν κάποιος έχει μόνιμη σχέση, την οποία σαφέστατα ευνοούν και οι συγκεκριμένες συνθήκες εντελώς.

Υπάρχουν άπειρες αναφορές για την ποσότητα στο σεξ, που είναι απαραίτητη για να είμαστε καλά, ωστόσο και ο αριθμός των συντρόφων είναι κάτι που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, η οποία διεξήχθη ανάμεσα σε 16.000 Αμερικανούς, η άποψη που λέει ότι όσο περισσότερους συντρόφους αλλάζεις, τόσο πιο ευτυχισμένος γίνεσαι, ανατρέπεται πανηγυρικά, καθώς τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας έδειξαν ότι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι ήταν αυτοί που είχαν μόλις έναν ερωτικό σύντροφο το χρόνο!

Ακόμα και οι έρευνες φαίνεται πως έχουν συμμορφωθεί με τις απαρέγκλιτες επιταγές της πανδημίας. Μπόνους ότι ευνοούν τη μονογαμία!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ