Υπόθεση Παντελίδη: Για εξηγήσεις ως ύποπτες Αρναούτη και Κυριάκου – Οι κατηγορίες σε βάρος τους

Ως ύποπτες έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρανούτη για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια, που ήταν συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή την μοιραία νύχτα, δεν θα εμφανιστούν στον πταισματοδίκη, αλλά θα εκπροσωπηθούν από τους συνηγόρους τους Χρήστο Άσπρο και Ιώαννη Κωλλέτη, που θα καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις.

Η Φρόσω Κυριάκου κλήθηκε ως ύποπτη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και η Μίνα Αρναούτη για το αδίκημα της ψευδορκίας. Η υπόθεση βγήκε από το αρχείο στις αρχές Δεκεμβρίου και εξελίσσεται με μεγάλη ταχύτητα, καθώς τα αδικήματα για τα οποία κλήθηκε σε εξηγήσεις τα δύο κορίτσια είναι πλημμελήματα και παραγράφονται στις 18 Φεβρουαρίου 2021, όπου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα του τροχαίου.

Η κατάθεση, εξαιτίας της οποίας ανασύρθηκε η υπόθεση από το αρχείο, δόθηκε στις 3 Δεκεμβρίου από έναν 50χρονο σερβιτόρο. «Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω. Τον Οκτώβριο του 20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω» είπε στην κατάθεσή του.

Στο μεταξύ, έχουν ήδη καταθέσει δύο ακόμη πρόσωπα, που βρίσκονταν στη λέσχη της Γλυφάδας από την οποία έφυγε ο τραγουδιστής μαζί με τα δύο κορίτσια, το βράδυ που συνέβη το δυστύχημα. «Ο Παντελής Παντελίδης δεν φαινόταν μεθυσμένος. Περπατούσε καλά και έκανε πλάκα. Όταν έφυγε, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος από τους παρευρισκόμενους είδε πως μπήκε στο αμάξι και έφυγε» είπε στην κατάθεση του ο 33χρονος, ο οποία μάλιστα δεν αναγνώρισε τον 50χρονο σερβιτόρο ως ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στη λέσχη εκείνο το βράδυ.

«Μετά από μιάμιση με δύο περίπου ώρες, αφού είχε σταματήσει να πίνει, ο Παντελής Παντελίδης σηκώθηκε με δύο κοπέλες για να φύγει. Άνοιξαν την πόρτα και έφυγαν» είπε στην δική του κατάθεση ο 40χρονος, ο οποίος αναγνώρισε τον 50χρονο ως τον άνθρωπο που τους σέρβιρε ποτά εκείνο το βράδυ, χωρίς όμως να ξέρει αν ακολούθησε τον Παντελίδη κατά την έξοδο του από την λέσχη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here