Κορονοϊός – Εμβόλιο: Πώς θα κλείνουν οι πολίτες τα ραντεβού – Επιλογή και στο emvolio. gov. gr


Το υπουργείο Υγείας, σχεδιάζει την ανάπτυξη πολλαπλών συστημάτων για το κλείσιμο των ραντεβού, ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Ως την μεγαλύτερη άσκηση εφοδιαστική αλυσίδας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, την οργάνωση για τον εμβολιασμό του πληθυσμού για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το υπουργείο Υγείας, σχεδιάζει την ανάπτυξη πολλαπλών συστημάτων για το κλείσιμο των ραντεβού από τους πολίτες προκειμένου να προχωρήσουν στον εμβολιασμός τους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι με βάση προτεραιότητας ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει δυο ραντεβού για τις δόσεις του εμβολίου, με συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία, είτε μέσω του emvolio. gov. gr, είτε μέσω της πλατφόρμας για την άυλη συνταγογράφηση, ενώ στη μάχη ρίχνονται γι αυτό τον σκοπό τα φαρμακεία και τα ΚΕΠ.

Σύμφωνα με τον κύριο Πιερρακάκη, θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της ώρας των ραντεβού, ενώ δεν απέκλεισε να δημιουργηθούν και άλλοι τρόποι για το κλείσιμό τους.

Τέλος ανακοίνωσε, ότι σχεδιάζεται μηχανισμός προκειμένου να μπορεί κάποιος να ενταχθεί στην προτεραιοποίηση ανεξάρτητα αν έχει ΑΜΚΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ