Click Away: Απίστευτο περιστατικό! Δοκίμασε παντελόνι στο… πεζοδρόμιο (vid)


Click Away: Μετά την κυρία που δοκιμάζει παπούτσια στην Ερμού, ένας άνδρας αυτήν τη φορά, τραβά το βλέμμα με τα ψώνια του.

Οι εικόνες μία γυναίκας που δοκιμάζει στην Ερμού παπούτσια που έχει αγοράσει μέσω “Click Away” έγινε viral τις προηγούμενες μέρες.

Μία άλλη όμως, από το Αγρίνιο, έρχεται να της «πάρει τα πρωτεία».

Ο λόγος για έναν νεαρό που με…μεγάλη δόση χιούμορ, δοκιμάζει – σύμφωνα με το agriniopress.gr – παντελόνι έξω από το κατάστημα.

Το περισταρικό στην Ερμού

Φωτογραφία με μία γυναίκα στην Ερμού, να δοκιμάζει παπούτσια έξω από κατάστημα έχει γίνει viral και διχάζει κοινό και καταστηματάρχες και τον υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη να στέλνει σαφές μήνυμα ότι τέτοιες σκηνές δεν είναι ανεκτές.

Με αφορμή φωτογραφία ο υπουργός στέλνει σαφές μήνυμα ότι θα ανακληθεί το click away. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνει ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται και τονίζει ότι οι έλεγχοι που θα γίνονται από σήμερα, θα το λάβουν υπόψιν.

«Θέλω για άλλη μία φορά να σας παρακαλέσω να μην παραβιάζετε τα μέτρα. Θα αναγκάσουμε να το σταματήσουμε. Κρίμα..», γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο αυτή η φωτό. Δεν γνωρίζω αν είναι αληθινή αλλά αν είναι, αυτό προφανώς και απαγορεύεται. Οι αυριανοί έλεγχοι θα το λάβουν υπόψιν και θέλω για άλλη μία φορά να σας παρακαλέσω να μην παραβιάζετε τα μέτρα. Θα αναγκάσουμε να το σταματήσουμε. Κρίμα.. ».

Όμως στην ανάρτηση αναπτύχθηκε πλούσιος και έντονος διάλογος με εύλογα ερωτήματα από τους πολίτες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ