Χαμός στη Βουλή: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «επιδειξία» τον Μητσοτάκη


Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «επιδειξία», επειδή -όπως είπε- επιδεικνύει τα πλούτη του.

Η χρήση λάθος λέξης προκειμένου να περιγράψει αυτό που έλεγε, προκάλεσε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με τον υφυπουργό οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, που προήδρευε εκείνη την στιγμή, να αντιδρούν.

«Σας ζήτω να ανακαλέσετε κ. Ελευθεριάδου. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μπορείτε να εκφέρετε ελεύθερα τις απόψεις σας αλλά δεν επιτρέπονται προσωπικές ύβρεις. Πάρτε πίσω προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό τον χαρακτηρίσατε επιδειξία» είπε ο Νικητας Κακλαμάνης και απευθυνόμενος στον κ. Βεζυροπουλο που διαμαρτυρόταν είπε: «Αν πιστεύετε ότι δεν σας πιάνει το προεδρείο κάνετε λάθος. Κύριε Βεσυρόπουλε καθίστε κάτω!».

Ελευθεριάδου: Δεν παίρνω πίσω τίποτα γιατί υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα που ο πρωθυπουργός και η σύζυγος του επιδεικνύει τα πλούτη του.

Νικήτας Κακλαμάνης: Να διαγραφεί η φράση της κ. Ελευθεριάδου, αφού αρνείστε, κάνω χρήση του δικού μου δικαιώματος. Αφού δεν καταλαβαίνετε τι είπατε.

Ελευθεριάδου: Επαναλαμβάνω ότι δείχνει τα πλούτη του ο πρωθυπουργός.

Νικήτας Κακλαμάνης: Αρα θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Άλλο αυτά και άλλο το επιδειξίας!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ