Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης – Πυροβόλησε πρώην πυγμάχο στο Περιστέρι


Συνελήφθη μετά από κινηματογραφική καταδίωξη ο Γιάννης Λεβεντάκης καθώς φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών που πυροβόλησαν και ξυλοκόπησαν με σιδερογροθιά, το μεσημέρι, τον 32χρονο πρώην πυγμάχο Αλβανό, έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι και όταν ο 32χρονος έβγαινε από μάνδρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου 35, δέχθηκε επίθεση από δυο αγνώστους κουκουλοφόρους, οι οποίοι βγήκαν από ΙΧ αυτοκίνητο φορώντας κουκούλες ώστε να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους. Και αφού ο ένας τον χτύπησε με σιδηρογροθιά στο κεφάλι και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν στην Λεωφόρο Αθηνών το αυτοκίνητο μάρκας BMW, με το οποίο είχαν διαφύγει οι δράστες. Ωστόσο, ο οδηγός δεν σταμάτησε και ξεκίνησε καταδίωξη η οποία και τελείωσε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω.

Οι άνδρες της ασφάλειας αμέσως πέρασαν χειροπέδες σε οδηγό και συνοδηγό, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια σιδερογροθιά, χιλιάδες ευρώ και σφραγίδες της ναυτιλιακής εταιρείας του πατέρα του Γιάννη Λεβεντάκη.

H σύλληψη πριν δυο χρόνια, όταν πατήρ και υιός έδειραν αστυνομικούς έξω από γνωστό μπαρ για έναν… σκύλο

Η πραγματικά απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα έξω από γνωστό μπαρ τον Οκτώβριο του 2018. Μια διερχόμενη γυναίκα διαπίστωσε ότι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το μαγαζί βρισκόταν ένα σκυλάκι. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια του σκυλιού, μια γυναίκα 45 ετών από την οποία ζήτησαν να τους συνοδεύσει στο τμήμα για την αμέλεια που επέδειξε στο τετράποδο! Εκείνη προφασιζόμενη ότι κάτι είχε ξεχάσει μέσα στο νυχτερινό μαγαζί μπήκε μέσα και φώναξε παρέα. Η παρέα ήταν ο γνωστός εφοπλιστής ο οποίος άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τους αστυνομικούς.

Τον ακολούθησε και ο γιος του! Πατέρας και γιος, σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών, άρχισαν να τους βρίζουν και να τους χτυπούν.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι δυο και να οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές οι οποίες διέταξαν την κράτηση τους μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου!

Από το reality στης φυλακής τα σίδερα

Πρωταγωνιστές ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης και ο γιος του Γιάννης, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την «ερμηνεία» του στο δημοφιλές ριάλιτι που τόσες αντιδράσεις προκάλεσε «Game of Love».

O Γιώργος Λεβεντάκης, ιδιοκτήτης υδροφόρων σκαφών που δραστηριοποιούνται στον Αργοσαρωνικό, είχε στο παρελθόν πρωταγωνιστήσει στις lifestyle εκδόσεις ως σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου.

«Παιδί του λιμανιού» και ενεργό «στέλεχος» της νυχτερινής Αθήνας συνελήφθη μαζί με τον γιο του το βράδυ της Κυριακής, καθώς προέβησαν σε τραμπουκισμούς κατά αστυνομικών με αφορμή έναν εγκλωβισμένο σκύλο!

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα θαμώνας γνωστού νυχτερινού καταστήματος στην οδό Φίλωνος στην Τρούμπα εντόπισε έξω από αυτό έναν σκύλο που ήταν ανήσυχος, διότι είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτοκίνητο. Το σκυλί παρέμεινε εντός του οχήματος «φυλακισμένο» για τουλάχιστον δύο ώρες.

Κάλεσε την αστυνομία και αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη.

Ιδιοκτήτρια ήταν μια άλλη γυναίκα, 47 ετών, η οποία βρισκόταν στην παρέα του εφοπλιστή. Λίγη ώρα αργότερα η ίδια εντοπίστηκε και ανέφερε πως θα πήγαινε να πάρει την τσάντα της από το κατάστημα προκειμένου να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο τμήμα.

Ξαφνικά μαζί της εμφανίστηκε ο εν λόγω εφοπλιστής με τον γιο του, οι οποίοι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν δίστασαν να χτυπήσουν δύο εξ αυτών. Μετά το περιστατικό και οι δύο, όπως και η ιδιοκτήτρια του ζώου, συνελήφθησαν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ