Θαλασσινό νερό: Πού βοηθά το να το εντάξεις στο μπάνιο σου


Θαλασσινό νερό: Που βοηθά το να το εντάξεις στον μπάνιο σου. Είναι σύνηθες να βιώνεις μεγάλη ευημερία μετά από κολύμπι στη θάλασσα. Σήμερα, το θαλασσινό νερό χρησιμοποιείται στα spa καθώς υποστηρίζεται ότι μειώνει το άγχος, αποτοξινώνει το δέρμα και βελτιώνει την κυκλοφορία.

Εκτός από την εμπειρία χαλάρωσης της επαφής με το φυσικό περιβάλλον και την εξισορρόπηση των ρευμάτων νερού, έχει αποδειχθεί ότι τα οφέλη του θαλασσινού νερού σε επαφή με το βυθισμένο σώμα μας, μας βοηθούν να:

  • Θεραπεύσουμε οποιουδήποτε πρόβλημα ή πάθηση του δέρματος (δερματίτιδα, ψωρίαση, ακμή, κλπ.)
  • Χαλαρώσουν οι μύες, η ένταση και το άγχος.
  • Βελτίωση του άσθματος και των αναπνευστικών συνθηκών.
  • Αναζωογόνησε τους ιστούς.
  • Ανακούφιση λοιμώξεων.
  • Βελτίωση της ροής του αίματος.
  • Δίνει ένα ευχάριστο συναίσθημα ευτυχίας.

Μετά από μια θεραπεία που βασίζεται στο θαλασσινό νερό μπορεί να είναι πολύ καλή ιδέα, είτε καταναλώνεται είτε εφαρμόζεται στο δέρμα, αλλά δεν θα είναι ποτέ το ίδιο να υπάρχει αυτή η πηγή στην καθαρή της κατάσταση από ό,τι μέσα σε ένα μπουκάλι. Δεν υπάρχει πιο ευχάριστη εμπειρία από το να ακούς τη θάλασσα, να την νιώθεις στο σώμα και να περπατάς στην άμμο, ενώ αναπνέεις τα πολλά οφέλη του ωκεανού. Η παραλία είναι γεμάτη με αρνητικά ιόντα που δημιουργούνται από τα κύματα της θάλασσας. Αυτά είναι φορτισμένα σωματίδια ηλεκτρικής ενέργειας τα οποία, παρά το γεγονός ότι ονομάζονται “αρνητικά”, ασκούν μια πολύ υγιή δράση στο σώμα μας, καθώς ενισχύουν το νευρικό σύστημα, μεταξύ πολλών άλλων, βελτιώνοντας τις καταστάσεις άγχους, κατάθλιψης, αϋπνίας και ημικρανίας.

Επιπλέον, προκαλεί απώλεια βάρους, έλεγχο ταχύτητας της κυτταρίνης και ανακουφίζει ακόμη και την ενόχληση της εμμηνόπαυσης. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα που παρέχεται από το θαλάσσιο νερό βασίζεται σε 3 κύριους άξονες:

  1.  Υδροηλεκτρόλυση: Παρέχει νερό και μέταλλα.
  2. Επανισορροπία της ενζυμικής λειτουργίας: Συμβολή των βιταμινών και των θρεπτικών ουσιών.
  3. Αναγέννηση κυττάρων: Καθαρίζει την εξωκυτταρική μήτρα, το εσωτερικό περιβάλλον όπου ζουν τα κύτταρα μας.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ