Φρίκη: Σατανική νταντά σκότωσε 2χρονη – Έψαχνε τρόπους δολοφονίας μέσω Internet!


Ούτε σε ταινία θρίλερ δεν θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια βιαιότητα.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της θηριωδίας καθώς μια 29χρονη δολοφόνησε ένα 2χρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε αναλάβει να φυλάει σαν νταντά του!

Δράστρια του φρικιαστικού εγκλήματος, η 29χρονη Kristie Hannah Flood, η οποία αφού αναζητούσε μέσω Google πώς να δολοφονήσει το παιδί (!), στη συνέχεια το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

H σατανική νταντά

Το έγκλημα συνέβη στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών και θύμα των άρρωστων ορέξεων της 29χρονης, ήταν η Fallon Fridley.

Η νεκροψία έδειξε το μέγεθος της φρίκης αλλά και της βαναυσότητας με την οποία το άτυχο κορίτσι δολοφονήθηκε. Το κρανίο της Fallon ήταν σπασμένο, ενώ η σπλήνα, το συκώτι και το έντερο του κοριτσιού ήταν τραυματισμένο.

H Fallon μαρτύρησε στα χέρια της νταντάς της

Οι Αρχές εντόπισαν επίσης πως η σατανική νταντά είχε αναζητήσει στην Google ακόμα και με ποιον τρόπο θα μπορούσε να κακοποιήσει το παιδί, επιβεβαιώνοντας τους αρχικούς φόβους των αστυνομικών.

Η μητέρα της Fallon, Kristin Fridley Gantt, γνώριζε τη δολοφόνο της κόρης της εδώ και πέντε χρόνια, ενώ μιλώντας στο WSB-TV, τόνισε: «Ήταν λες και το απόλυτο κακό βρισκόταν μπροστά μας και δεν το βλέπαμε».

Το παιδί ξεψύχησε στο νοσοκομείο της Ατλάντα μετά από νοσηλεία λίγων ημερών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ