Επίθεση με βιτριόλι – Κεχαγιόγλου: Πότε καταθέτει η 35χρονη κατηγορούμενη


Την πρόθεση να καταθέσει η 35χρονη κατηγορούμενη, για την επίθεση με το βιτριόλι, έκανε γνωστή μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε για ακόμα μια φορά ο Σάκης Κεχαγιόγλου τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και φέρουν την 35χρονη, που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας τον περασμένο Μάιο, να σχεδίαζε νέα επίθεση εντός του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το θύμα.

Επιπλέον, ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης, εξήγησε τι εννοούσε με την αναφορά σε «άρλεκιν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο χαρακτηρισμός αυτός αφορούσε τα σενάρια που έκαναν λόγω για την προσπάθεια της κατηγορουμένης – την οποία εκπροσωπεί – να επισκεφθεί το θύμα στο νοσοκομείο με την πρόθεση να την δολοφονήσει.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του σχεδιάζει – όπως τον έχει ενημερώσει – να ζητήσει να απολογηθεί στις αρχές του 2021 προκειμένου να μιλήσει και για τους υποτιθέμενους συνεργούς της.

Η δηλώσεις που εξόργισαν το θύμα

Μιλώντας λίγες ημέρες πριν στον Ant1, ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης έκανε λόγο για επίθεση με φήμες σε βάρος της εντολέως του, η οποία βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας.

“Τα όρια της διολίσθησης μεταξύ της προσπάθειας ανακάλυψης της αλήθειας και του λαϊκισμού είναι δυσδιάκριτα”, τόνισε ο κ. Κεχαγιόλου, χαρακτηρίζοντας τα σενάρια κωμικά. “Είμαι πολύ προσεκτικός να σχολιάζω τα δημοσιεύματα αφού δεν έχει απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας. Θα έλεγα σκωπτικά: με ένα άρλεκιν ξεχνιέται…”, τόνισε ο ποινικολόγος.

“Είναι κωμικό να θεωρείται κάθε επικοινωνία που έχει κάνει πριν και μετά η πελάτης μου να είναι επικοινωνία με συνεργούς”, σημείωσε.

“Δεν υπάρχει ούτε συνεργός ούτε προσπάθεια ανθρωποκτονίας εντός του νοσοκομείου, του ατυχούς θύματος αυτής της υποθέσεως”, κατέληξε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ