Ποινική δίωξη στον Γιάννη Λεβεντάκη για τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι


Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/12), ο γιος του εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη, ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν Αλβανό, για το αιματηρό επεισόδιο στο Περιστέρι

Ο Εισαγγελέας άσκηση ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία κατά των δύο ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (15/12) για την επίθεση έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι σε βάρος πρώην πυγμάχου, αλβανικής καταγωγής.

Και οι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή το πρωί.

«Ο εντολέας μου αρνείται όσα του αποδίδονται. Το θύμα δεν τον αναγνωρίζει καν», δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του κατηγορούμενου που είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε ριάλιτι και είναι γιος γνωστού εφοπλιστή.

Το χρονικό της επίθεσης

Το θύμα, ένας 32χρονος, πήγε σε μία μάντρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου στο Περιστέρι για να πληρώσει μία οφειλή. Eξερχόμενος από τη μάντρα δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα.

Ο ένας τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο πρόσωπο και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο μόνο του, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περιοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικοί εντόπισαν στο Χαϊδάρι αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι τα άτομα αυτά επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Περιστέρι.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν. Ο ένας από τους δύο είναι γιος εφοπλιστή και ιδιαίτερα γνωστός στους κοσμικούς κύκλους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η επίθεση έχει… άρωμα νύχτας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ