Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τι είπε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό


Ο Μακαριώτατος μίλησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Ιεράς Συνόδου για την περιπέτεια της υγείας του αλλά και το θέμα με το άνοιγμα των ναών.

Η Ιερά Σύνοδος ολοκληρώθηκε και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εξερχόμενος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη «χρυσή τομή» ανάμεσα σε Κυβέρνηση και Εκκλησία για το άνοιγμα των ναών ενώ έστειλε το μήνυμά του για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

«Ήταν μία μεγάλη δοκιμασία, αλλά και ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος σχετικά με τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό από τη μονάδα ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Σχετικά με το αν βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τη λειτουργεία των ναών: «Νομίζω ναι. Θα είχε λυθεί το θέμα πολύ πιο μπροστά αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που κολλάνε και μεγαλοποιούν κάποια πράγματα. Ευτυχώς ο Πρωθυπουργός είχε κατανόηση και με την προσπάθεια και την ενότητα όλων βρέθηκε λύση που φέρνει την γαλήνη. Θα συμμετάσχουμε όλοι στις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις με προσοχή και εφαρμογή των μέτρων, ώστε να περάσει και αυτή η δυσκολία και ελπίζουμε ότι μπαίνουμε σε έναν καινούργιο χρόνο που δεν θα έχει τόσα προβλήματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ