Καγιά GNTM: Η ερώτηση που εξόργισε τη γνωστή παρουσιάστρια μετά τον τελικό


Μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, ο Δημήτρης Σκουλος και η Βίκυ Καγιά μίλησαν στις κάμερες πολλών εκπομπών απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων. Ωστόσο, μία ερώτηση που αφορούσε τον φετινό coach, Γιώργο Καράβα, ήταν αρκετή, ώστε να προκαλέσει εκνευρισμό στο γνωστό μοντέλο.

Αρχικά, η Βίκυ Καγιά αναφερόμενη στον φετινό νικητή του GNTM 3, είπε: “Δεν έπεσε κανένα σύστημα, δεν έμεινε καμία ψήφος ακαταμέτρητη. Ήταν όλα τέλεια. Σκεφτόμουν μήπως… τριτώσει, αλλά μερίμνησε φέτος το κανάλι και η εταιρεία που ήταν πίσω από αυτό ήταν αυτή που έπρεπε. Όλα καλά. Δεν είναι καθόλου άδικο που κέρδισε ο Ηρακλής, επειδή είχε τη δεύτερη ευκαιρία. Το άξιζε! Κέρδισε πολλά ο Ηρακλής και πάνω στην ατυχία του κορωνοϊού είναι και τυχερός για να ξεκουραστεί”.

Έπειτα, κάποιος δημοσιογράφος είπε ότι φημολογείται πως ο coach Γιώργος Καράβας δε μπόρεσε να επιβληθεί στα παιδιά. Τότε, η παρουσιάστρια ανταπάντησε προφανώς δυσαρεστημένη από το συγκεκριμένο σχόλιο τα εξής: “Με ποια άποψη; Τι εννοείτε; Πώς να επιβληθείς; Να κάνεις τι άλλο; Τι εννοείς ακριβώς; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο. Μιλάμε για αγόρια και κορίτσια που τα αγόρια έχουν άλλη προσωπικότητα, άλλο τσαμπουκά και άλλο τρόπο να εκφράζονται. Αυτό είναι άδικο που λέτε για τον Γιώργο. Δικαίωμά της της Ηλιάνας να το πει και γνώμη της. Με ρωτάς τώρα κάτι, τι να πω σε αυτό; Ο καθένας μπορεί να πει αυτό που πιστεύει”.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα, ανακοινώθηκαν μετά από ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα, με την Βίκυ Καγιά να δηλώνει ότι έσπασε «κάθε ρεκόρ» του συγκεκριμένου σόου και πιθανά κάθε τηλεοπτικού σόου. Ο Αντρέας Αθανασόπουλος έλαβε από το κοινό 12,8 βαθμούς και με 84,8 βαθμούς κατατάχτηκε τρίτος. Η Παρασκευή Κερασιώτη ήρθε δεύτερη με 87 βαθμούς και ο μεγάλος νικητής «σκαρφάλωσε» στους 95,2%. Εκτός από το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κέρδισε ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο και πολλά πλούσια δώρα.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ