Μυστικά ομορφιάς: 3 tips για το μακιγιάζ που θα σου λύσουν τα χέρια


Ακολουθούν τρία tips που θα σου προσφέρουν λύσεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Σημείωσε τα εξής:

  • Ταλκ στις βλεφαρίδες

Εντάξει, μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, είναι αλήθεια, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι το υλικό αυτό προσθέτει έξτρα πάχος σε κάθε μία βλεφαρίδα. Ειδικά εάν εφαρμόσεις μερικές ακόμα στρώσεις μασκάρα, το αποτέλεσμα θα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό. Ωστόσο, δε θα πρέπει να ξεχνάς να ενυδατώνεις κάθε βράδυ τις βλεφαρίδες σου με καστορέλαιο, ενώ θα πρέπει να είσαι εν γένει προσεκτική και με το ντεμακιγιάζ σου, κατά το οποίο προσπάθησε να μην τρίβεις τα μάτια σου, γιατί επιβαρύνεις πολύ τις βλεφαρίδες σου.

  • Ενυδατική κρέμα mixed με foundation πιο σκούρας απόχρωσης

Μόλις έφτιαξες μία DIY CC cream! Από τη μία έχεις αποκτήσει μία πιο ανοικτή απόχρωση foundation, και από την άλλη πετυχαίνεις καλύτερη ενυδάτωση και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και το μακιγιάζ σου. Βεβαίως δεν είναι απαραίτητο να αναμείξεις την σκούρα απόχρωση foundation με ενυδατική, μπορείς να το κάνεις και με μία πιο ανοιχτή. Κι αφού πετύχεις το σωστό συνδυασμό θα έχεις την ιδανική και απολύτως εξατομικευμένη απόχρωση για εσένα.

  • Post – it

Κι όμως εκτός από remember to, αυτό το κομμάτι από χαρτί, θα μπορούσε να χρησιμεύσει για να κάνεις την πιο ίσια γραμμή eyeliner. Υπήρχε ήδη το trend με το σελοτέιπ, να τοποθετείς δηλαδή στη σχισμή των ματιών σου λίγη ποσότητα σελοτέιπ, προκειμένου να μην ξεφεύγεις από το όρια και να σχηματίζεις γραμμή eyeliner σαν επαγγελματίας. Το post – it, λοιπόν, συνιστά την επόμενη γενιά, καθώς δεν έχει τόσο δυνατή κόλλα ενώ, στα σίγουρα υπάρχει μέσα σε κάθε σπίτι. Φρόντισε να κρατάς καλά το post – it, ενώ εφαρμόζεις το προϊόν, για να είσαι σίγουρη ότι δε θα συμβεί κάποιο ατύχημα. Κι αν θες εναλλακτική, μπορείς να τοποθετήσεις μία πιστωτική κάρτα ή ένα οποιοδήποτε άλλο κομμάτι χαρτί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ