Εισβολή σε κοσμηματοπωλείο με αυτοκίνητο – Οργανωμένοι και με ασυρμάτους οι δράστες (βίντεο)

Οι οκτώ κακοποιοί, φορώντας μάσκες, κουκούλες και με φακούς στα χέρια, έφτασαν λίγο πριν από τις 05:30 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης έξω από την επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.

Ψύχραιμοι, οργανωμένοι και έχοντας ασυρμάτους προκειμένου να επικοινωνούν μεταξύ τους ήταν οι δράστες της εισβολής με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης.

Οι οκτώ κακοποιοί, φορώντας μάσκες, κουκούλες και με φακούς στα χέρια, έφτασαν λίγο πριν από τις 05:30 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, έξω από την επιχείρηση με δύο αυτοκίνητα.

Οι ψύχραιμες κινήσεις τους, έχουν καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Οι δράστες έψαχναν τον τρόπο με τον οποίο θα εισέλθουν στο κοσμηματοπωλείο, ελέγχοντας όλες τις εκδοχές.

Μάλιστα όταν ένας από αυτούς αντιλήφθηκε πως μια κάμερα τους κατέγραφε, φρόντισε με ένα μπαστούνι να την στρέψει προς τον ουρανό.

Τρία λεπτά αργότερα από άλλη κάμερα που υπάρχει στο κατάστημα, φαίνονται τα φώτα ενός αυτοκινήτου των δραστών που το μετακίνησαν προς την πόρτα.

Ο οδηγός του, ανοίγει το γκάζι και μετά από δύο απόπειρες, καταφέρνει να εισβάλει στο κατάστημα, «ισοπεδώνοντας» την πρόσοψη.

Αμέσως οι δράστες εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και αφαίρεσαν προθήκες κοσμήματα, με την εκτιμώμενη αξία τους, να φτάνει τις 60.000 ευρώ.

Πηγή: lawandorder.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here