Θρήνος στη Λαμία: Πέθανε ο Ανδρέας Καλότυχος


Ο εκλιπών έδινε μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Θρήνος στη Λαμία και στο Λαμιακό ποδόσφαιρο στην είδηση της απώλειας του 53χρονου Ανδρέα Καλότυχου από ανακοπή.

Επρόκειτο για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά παιδιά της Λαμίας, που είχε εργαστεί στα πιο μεγάλα μαγαζιά με ρούχα της πόλης ως πωλητής, αργότερα ως ασφαλιστής και τελευταία αφού πήρε ένα ακόμη πτυχίο δούλεψε στο Δασαρχείο Λαμίας.

Το τελευταίο καιρό είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έδινε σκληρή μάχη, μέχρι που τελικά η καρδιά του δεν άντεξε και «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι μόλις στα 53 του χρόνια.

Όσοι δεν τον θυμάστε από την επαγγελματική του δραστηριότητα, σίγουρα τον θυμάστε από τη μεγάλη του αγάπη που ήταν το ποδόσφαιρο.

Αυτή του την αγάπη για τον αθλητισμό, τη μετέδωσε και στα παιδιά του, στην κόρη του Αναστασία που σπουδάζει, και στον γιο του Στέφανο που ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και είναι πλέον γυμναστής αποκατάστασης στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πρόσφατα βρέθηκε αντίπαλος με τη μεγάλη αγάπη της οικογένειας, τον ΠΑΣ Λαμία.

Η κηδεία του Ανδρέα δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, θα γίνει ωστόσο κι αυτή σε στενό οικογενειακό κύκλο σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορoνοϊού.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ