Πυγμαλίων Δαδακαρίδης Σειρά: Αδύνατος ο βιοπορισμός από το θέατρο


Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και μίλησε εκτενώς για τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετέχει, αλλά και για την πανδημία του κορωνοϊού και τις πληγές που έχει προκαλέσει στον θεατρικό χώρο.

«Είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου εάν βιοπορίζεσαι μόνο από το θέατρο. Ο πολιτισμός υπάρχει παντού» υπογράμμισε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής των τηλεοπτικών σειρών «Φαμίλια» και του «Έτερος Εγώ».

Ο γνωστός ηθοποιός σχετικά με τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ», σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, απάντησε στην ερώτηση του Αρναούτογλου γιατί δεν γίνονται αντίστοιχες δουλειές στη μικρή οθόνη, με τον ίδιο να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως αυτό που χρειάζεται είναι να δοθεί επιπλέον χώρος στους ταλαντούχους ανθρώπους.

«Πρέπει να δίνουμε περισσότερο χώρο και όταν είμαστε σε ένα κύριο σταυροδρόμι να έχουμε την ευγενή καλοσύνη μέσα μας να ακουμπάμε αυτό που λέγεται “εγώ” καμιά φορά και πέντε σκαλιά πιο κάτω και να δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, σε νέα πράγματα, να μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Έχουμε ανθρώπους άξιους και ταλαντούχους και οφείλουμε να είμαστε ανοιχτοί στην ψυχή μας, να τους πιστέψουμε και να τους βοηθήσουμε σε αυτό το πράγμα. Οφείλουμε να είμαστε υποστηρικτικοί γιατί και σε εμάς ήταν υποστηρικτικοί κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Λέγοντας το “ευχαριστώ” προσπαθείς για κάτι καλύτερο» είπε μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ