Εξοργισμένος αναγνώστης: “Οι Ρομά κυκλοφορούσαν σε μπουλούκια στο κέντρο της πόλης”

Και ενώ ολη η χωρα βρίσκεται σε ασφυξία, από τον covid 19, οι μονοι μάλλον που δεν υπάγονται στους Νόμους αυτής της χωρας είναι οι αθίγγανοι στο Αγρίνιο στο κέντρο, και πιο συγκεκριμενα κοντα στην Μητροπολη Αγρινιου, χωρις κανενα μετρο προφυλαξης, με πολλα μικρα παιδια μαζι τους, γυρνούσαν και απολαμβαναν την βολτα τους, εκθέτοντας το υπολοιπο συνολο , που υπακουει στις διαταξεις περι ιου.

Ο Νομος δεν πρεπει να ισχυει μονο για καποιους! Ισχυει για ολους. Γιατι λοιπον να καταστρατηγείται απο καποια ομαδα;

Το κρατος ειναι υποχρεωμενο νομιζω να κρατησει κάποιες ισορροπίες, και διχως διακρισεις . ειναι και οι Ρομα υποχρεωμενοι να υπακουνε στους νομους του κρατους!

Αναγνώστες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: tromaktikos@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here