5 συμβουλές για να επιλέξετε μαγιό για μεγάλο στήθος


Διαθέτετε ένα πλούσιο ντεκολτέ; Οι άντρες σίγουρα το εκτιμούν, και οι γυναίκες ίσως να σας ζηλεύουν λιγάκι. Κάθε τι όμως έχει και τα μειονεκτήματά του

Για παράδειγμα, το να επιλέξετε μαγιό είναι σίγουρα πιο περίπλοκο από ότι για κάποια με μικρό στήθος. Εμείς θα σας δώσουμε συμβουλές για το που πρέπει να επικεντρωθείτε κατά την αγορά μαγιό, ώστε να νιώθετε άνεση και αυτοπεποίθηση. 

Το Α και το Ω; Το σωστό μέγεθος

Η επιλογή του σωστού μεγέθους δεν έχει να κάνει μόνο με την υγεία και την άνεση, αλλά και με την όμορφη εμφάνιση του ντεκολτέ και ως εκ τούτου την αυτοπεποίθησή μας. Το πάνω μέρος ενός μαγιό πρέπει να σας παρέχει την τέλεια στήριξη, συγκρατώντας αποτελεσματικά ακόμη και πιο βαρύ στήθος. Παραδόξως, ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών υποφέρουν καθώς επιλέγουν λάθος μέγεθος. Κοινά παραδείγματα αποτελούν cups τα οποία είναι μεγάλα για το στήθος, ένα στήθος που “ξεχειλίζει” από το σουτιέν, μεγάλες τιράντες κ.ο.κ. Η βάση είναι το σωστό μέγεθος. Βρείτε το εύκολα στον σύμβουλο μεγεθών της Astratex. Με την σωστή στήριξη, το στήθος σας θα δείξει πιο ελκυστικό και σφριγηλό. 

Η αγαπημένη σας γραμμή

Επιλέξτε ένα μαγιό με τον ίδιο τρόπο που αγοράζετε σουτιέν. Η γραμμή που σας ταιριάζει στο σουτιέν είναι αυτή που θα αναδείξει το στήθος σας και με ένα μαγιό. Μια φαρδιά περίμετρος, σε ένα μαγιό για μεγάλο στήθος, θα εξασφαλίσει ότι τα πάντα θα μείνουν στο μέρος τους. Το ίδιο ισχύει και για τις τιράντες. Οι φαρδιές τιράντες δεν θα σας πατήσουν και θα βοηθήσουν στο να διανεμηθεί καλύτερα το βάρος του στήθους. Εάν επιθυμείτε ένα πάνω μέρος που δένει με κορδόνια, προτιμήστε φαρδιά κορδόνια από σταθερό υλικό.

Με ή χωρίς ενίσχυση;

Τα μαγιό με push-up ενίσχυση θα βοηθήσουν στην σμίλευση ακόμη και ενός χαλαρού, μεγάλου στήθους. Επιπλέον, με ένα σουτιέν με ενίσχυση δεν θα φαίνονται οι θηλές αφού βραχεί το μαγιό. Ωστόσο, πολλές γυναίκες με μεγάλο στήθος αντιστέκονται στο να προσθέσουν επιπλέον όγκο. Εάν ανήκετε σε αυτές, προτιμήστε ένα πάνω μέρος χωρίς ενίσχυση. Σε μεγαλύτερα μεγέθη, σχεδόν πάντα το μαγιό αποτελείται από διπλή στρώση υλικού. Χάρη σε αυτό, το προσαρμόζεται στο σχήμα του στήθους, αλλά δεν πέφτει με την πρώτη βουτιά στην θάλασσα. Μην ξεχνάτε ότι καλό θα ήταν να διαθέτει επίσης κλασικές ή πλαϊνές μπανέλες.

Ενάντια στην βαρύτητα

Η βαρύτητα επηρεάζει κάθε στήθος, και τα μεγαλύτερα λίγο πιο γρήγορα. Εάν πλέον δεν είναι τόσο σταθερά, αλλά έχουν πέσει ελαφρώς, αποφύγετε ένα πάνω μέρος με χαμηλό κέντρο. Επιλέγοντας ένα σουτιέν με ψηλό κέντρο, θα ενισχύσετε υπέροχα το στήθος σας. Ένα μπαλκονέ μαγιό θα αναδείξει με σέξι τρόπο το ντεκολτέ. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να βγάλετε τις τιράντες για το τέλειο μαύρισμα. Είναι σύνηθες τα στράπλες μαγιό να διαθέτουν μια λωρίδα σιλικόνης στο εσωτερικό των cups, η οποία κρατάει το μαγιό σταθερό.

Άλλοι σύμμαχοι

Τα μεγάλα στήθη ενδέχεται να βγαίνουν από τα πλαϊνά. Ισχύει και για εσάς; Εάν ναι, επιλέξτε ένα μαγιό με πλαϊνά υποστηρικτικά πάνελ τα οποία θα σπρώξουν το στήθος προς το κέντρο. Γοητεύστε επίσης με όμορφα σχέδια. Έντονα μοτίβα και φωτεινά χρώματα θα τραβήξουν την προσοχή στα δυνατά σας σημεία, ενώ το μαύρο χρώμα και οι κάθετες ρίγες θα σας αδυνατίσουν οπτικά. Δοκιμάστε, πειραματιστείτε, συνδυάστε. Είστε πιο ντροπαλή; Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο από το χρησιμοποιήσετε ένα αξεσουάρ: φορέστε ένα παρεό ή ένα φόρεμα για την παραλία για να καλύψετε τα σημεία που σας κάνουν να νιώθετε αμήχανα. 

Η ικανοποίηση σας με ένα μαγιό είναι εξαιρετικά σημαντική. Ωστόσο, μην δίνετε βάση τόσο στις μετρήσεις. Το σημαντικό είναι να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, ακριβώς έτσι όπως είστε. Γι’αυτό, κυρίες, μείνετε θετικές και αγαπήστε το σώμα σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ