Άγριες μέλισσες επεισόδιο 140 : Οι αδερφές Σταμίρη αναστατώνονται


Το επεισόδιο της Πέμπτης 13/05/21, θα ανοίξει με μία αναστάτωση τριών ηρωιδών που σχετίζεται με ένα βιβλίο και απλά μένει να δούμε τον τρόπο που θα αποφασίσουνε να αντιδράσουνε

Στην συνέχεια θα δούμε ότι η συνεργασία μίας εκ των ηρωιδών την οδηγεί σε κάτι μαγικό για εκείνη , ακόμα το πρόσωπο που συνεργάζεται διακρίνει ότι αυτή η κοπέλα ακόμα κατέχεται  από μία ανδρική επιρροή.

Καθώς το επεισόδιο θα εξελίσσετε θα δούμε να γίνεται εκμυστήρευση για το ένοχο παρελθόν αρκετών ηρώων που θα ταράξει για ακόμα μία φορά τα νερά και θα δώσει το έναυσμα για να αποσπαστούν πολλές περισσότερες πληροφορίες. Το επεισόδιο θα κλίσει τόσο με την αναζήτηση μαρτύρων, όσο και μια δυσάρεστη έκπληξη που μας μένει να δούμε αν οι θα καταφέρει να αναχαιτιστεί.

Ένα βιβλίο προκαλεί αναστάτωση

  • Μετά την ανάγνωση του βιβλίου από την Ασημίνα καταφέρνουν να αναστατωθούν και οι τρείς αδερφές και μοναδικό τους μέλημα είναι πως θα καταφέρουν να το αναχαιτίσουν και να το γυρίσουν υπέρ τους.

Η Ουρανία βρίσκεται στα ουράνια

  • Η Ουρανία είναι πολύ ευτυχισμένη , αφού ο Σαραντόπουλος καταφέρνει να την οδηγήσει σε μία ζωή που δεν είχε φανταστεί. Την ίδια στιγμή ο Άγγελος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι στην σχέση της με τον Κυριάκο υπήρχε χάσμα.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει

  • Στην συνέχεια του επεισοδίου θα δούμε ότι η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη, το ένοχο παρελθόν του Θέμελη με την Ανέτ και προσπαθεί να αποσπάσει από την οικογένεια της περισσότερες πληροφορίες.

Φόνος Θέμελη

  • Ο Αλέξης ψάχνει για έναν μάρτυρα που θα μπορούσε να συνδέσει τον Δούκα με την δολοφονία του Θέμελη για να καταφέρει με αυτόν τον τρόπο να τον ενοχοποιήσει.

Δυσάρεστη έκπληξη

  • Ο Δούκας ετοιμάζει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό και μένει να δούμε αν η Ελένη με τους αγρότες καταφέρουν να του την χαλάσουν και να ανατρέψουν την κατάσταση υπέρ τους.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ