ΕΛΛΑΚΤΩΡ : Η Reggeborgh αποκτά τις μετοχές Μπόμπολα


Υπόθεση ημερών είναι η εξάσκηση της option από πλευράς των Ολλανδών της Reggeborgh για την απόκτηση των μετοχών του Λεωνίδα Μπόμπολα (12,55%, ήτοι 26.882.023 μετοχές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ).

Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στην οποία αναφέρεται πως η Reggeborgh Invest γνωστοποίησε στον αντισυμβαλλόμενό της την πρόθεσή της να αποκτήσει τις μετοχές του δικαιώματος προαίρεσης (call option shares), ήτοι 26.882.023 μετοχές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση σημειώνει τα εξής:

«H εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ γνωστοποιεί ενημέρωση, που έλαβε την 12.05.2021 από τη μέτοχό της REGGEBORGH INVEST B.V., σχετικά με την άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης (Call Option), ως ακολούθως:

«Αγαπητοί Κύριοι, Αναφορικά με το από 10 Σεπτεμβρίου 2020 Ιδιωτικό Συμφωνητικό Δικαιώματος Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών (Call Option), όπως αυτό τροποποιήθηκε (επεκτάθηκε) με το από 6ης Μαρτίου 2021 Ιδιωτικό Συμφωνικό, μεταξύ της Reggeborgh Invest B.V. και του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα, ενεργούντος για λογαριασμό του και για λογαριασμό της ORANOM HOLDING Ltd, υπό την ιδιότητά του ως πραγματικού δικαιούχου αυτής, και τα οποία γνωστοποιήθηκαν προσηκόντως στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στον Εκδότη, στις 16 Σεπτεμβρίου 2020 και 10 Μαρτίου 2021, αντίστοιχα, επιτρέψτε μας να σας πληροφορήσουμε ότι, η Reggeborgh Invest B.V., την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, γνωστοποίησε στον αντισυμβαλλόμενό της την πρόθεσή της να αποκτήσει τις μετοχές του δικαιώματος προαίρεσης (call option shares), ήτοι 26.882.023 μετοχές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής θα πραγματοποιηθεί το αργότερο τη δέκατη πέμπτη (15η) εργάσιμη ημέρα, μετά την ημερομηνία κατά την οποία θεωρείται ότι ο αντισυμβαλλόμενος της Reggeborgh έχει λάβει την προαναφερθείσα γνωστοποίηση άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών σύμφωνα με το ανωτέρω Ιδιωτικό Συμφωνητικό, δηλαδή την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021.

Εντός της τεθειμένης για την ολοκλήρωση της συναλλαγής προθεσμίας και κατόπιν συμφωνίας των Μερών οι παράμετροι της συναλλαγής θα οριστικοποιηθούν (όπως ο οριστικός αριθμός των μετοχών που θα πωληθούν) και μπορεί να είναι διαφορετικές από τις διειλημμένες στην ως άνω γνωστοποίηση της Reggeborgh προς τον αντισυμβαλλόμενό της. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα ακολουθήσει σχετική γνωστοποίηση. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ