Μακιγιάζ ματιών : Σας δείχνουμε την τεχνική βήμα-βήμα


Γνωρίζουμε ότι είναι εύκολο να μπερδευτείτε σχετικά με τους καλύτερους τρόπους για να κάνουν τα μάτια σας, έτσι έχουμε επεξεργαστεί ένα οδηγό 5-βήμα για να σας δείξει ακριβώς πώς να χειριστεί όλα αυτά τα eyeliners , μάσκαρα και σκιές, δεν έχει σημασία το σχήμα των ματιών σας ή χρώμα. Ας αρχίσουμε:

Ξεκινήστε με ένα βούρτσάκι για το μακιγιάζ

 Είναι πολύ πιο δύσκολο να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία. Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή μακιγιάζ. Επενδύστε σε μερικές καλές καλλυντικές βούρτσες για ομοιόμορφη, ακριβή και υγιεινή εφαρμογή μακιγιάζ. Ευτυχώς, μπορείτε να πάρετε υπέροχα προιόντα και σε αρκετά καλές στιγμές.

Εφαρμόστε μια βασική σκιά ματιών στο καπάκι

  • Χρησιμοποιώντας τη βούρτσα σκιάς ματιών, σκουπίστε την αγαπημένη σας βασική σκιά στο βλέφαρο σας. Εάν έχετε καστανά μάτια, η λάμψη μπορεί να είναι ο τρόπος να τα τονίσετε περισσότερο.
  • Ανάλογα με την εμφάνιση που αναζητάτε, μπορείτε να φέρετε αυτό το βασικό χρώμα μέχρι το φρυδιών σας για να προετοιμάσετε ένα πιο δραματικό καπνιστό μάτι ή μπορείτε να σταματήσετε στην πτυχή του ματιού σας για μια βασική, καθημερινή εμφάνιση.
  • Στην τελευταία περίπτωση, εδώ είναι ένα απίστευτο τέχνασμα: τοποθετήστε το χρώμα στην πτυχή του ματιού σας όταν τα μάτια σας είναι ανοιχτά και εργαστείτε προς τα κάτω προς τη γραμμή των βλεφαρίδων. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα ξεπεράσετε ποτέ την πτυχή σας ή θα καταλήξετε με ακ

Βάλτε πιο σκούρα σκιά στην πτυχή των ματιών.

  • Τα σκούρα χρώματα προσελκύουν το φως, οπότε τοποθετώντας έναν πιο σκούρο τόνο σκιάς στην πτυχή του ματιού κάνει τα μάτια σας να σκάσουν προσθέτοντας βάθος και διάσταση στο ακριβές σημείο.
  • Για να πάρετε την εμφάνιση, βυθίστε μια θολωτή βούρτσα σε μια σκοτεινή σκιά και σκουπίστε το ακριβώς κατά μήκος της υποδοχής των ματιών, ακολουθώντας το σχήμα του ματιού σας μεταξύ του φρυδιού και του βλεφάρου. Είναι μια παγκοσμίως κολακευτική επιλογή, ανεξάρτητα από το χρώμα των ματιών σας.
  • Εάν εσείς, εχετε τα μάτια με κουκούλα, το άνω καπάκι σας καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κινητού σας καπακιού όταν τα μάτια σας είναι ανοιχτά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παίξετε με διαφορετικές, υψηλότερες τοποθετήσεις για πτυχές σκιάς, επειδή εάν απλώς εφαρμόσετε κατά μήκος της υποδοχής των ματιών, το χρώμα θα εξαφανιστεί όταν ανοίξετε τα μάτια σας. Αντ ‘αυτού, ξεκινήστε με τα μάτια ανοιχτά και χρησιμοποιήστε τη βούρτσα σας για να επισημάνετε πού θέλετε να ξεκινήσει το σκοτεινό χρώμα για να είναι ορατό. Στη συνέχεια, κλείστε τα μάτια σας και ανακατέψτε, εξομαλύνοντας τυχόν σκληρές γραμμές και εστιάζοντας τη χρωστική στην εξώτατη γωνία του ματιού σε σχήμα “V”.

 Βάλτε τις γραμμές των βλεφαρίδων σας σε ένα εξαιρετικά σκούρο χρώμα

  • Όταν το Eyeliner  εφαρμόζεται σωστά μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται παχύτερες και τα μάτια να φαίνονται πιο πλατιά. Εάν δεν είστε οπαδός του eyeliner, μπορείτε να αποκτήσετε μια παρόμοια εντυπωσιακή εμφάνιση με μια σκούρα σκιά ματιών. Χρησιμοποιήστε μια επίπεδη, κοντή βούρτσα, για να πατήσετε το σκούρο χρώμα κατά μήκος των άκρων του άνω βλεφάρου από όπου ξεκινούν οι βλεφαρίδες σας και κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων.
  • Εάν σας αρέσει να φοράτε επένδυση στην ίσαλο γραμμή σας (το πιο εσωτερικό χείλος του ματιού), προσέξτε ότι οι τρίχες μπορεί να ερεθίσουν το μάτι σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να εντοπίσετε αυτήν τη γραμμή. Εφαρμόστε ένα απαλό γυμνό χιτώνιο στην ίσαλο γραμμή για να κάνετε το μάτι να φαίνεται πιο πλατύ και πιο ξύπνιο. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάτι αδιάβροχο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ